resim
Sinan Bolat
Takım:Westerlo
Mevki:Kaleci
Yaş:35
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 360
    zamanında as kaleci olarak alınması gündeme geldiğinde, istendiğinde beni endişelendiren kaleciydi. şuanda galatasaray'ın yedek kalecisi ve önemli sayıda insan kendisinin yeterli bir yedek kaleci olmadığını ve daha iyisini bulmamız gerektiğini söylüyor. bu sefer de ben bu adamı savunacağım.

    galatasaray'ın yedek kalecisi profilini çizelim. bu arkadaş türk olmak zorunda, malum. fernando muslera'nın arkasında beklemeyi kabullenmiş olması gerek. nispeten tecrübeli olması gerek ki iş düştüğünde ne yapması gerektiğini az çok bilsin vs vs...

    bu tanıma uyan ve sinan bolat olmayan türkiye'deki kalecileri sayalım desek, bir tane bile içimizi açan isim çıkmayacaktır. saydığımız kaleciler sinan bolat ayarında, daha iyi veya kötü olduğu tamamen subjektif yorumlanabilecek kaleciler olacak. yani sinan 6/10 bir kaleciyse, bulacağımız alternatif türk kaleci maksimum 6,5/10 olacaktır ki o da dediğim gibi son derece yoruma açıktır.

    yani gidip onur kıvrak'a en az 5 milyon euro sayıp yedek kalecilik yapmaya ikna etmekle falan uğraşmadığımız sürece galatasaray'ın kalecisi sinan bolat'dır arkadaşlar. gidip bari daha az para kazananını alalım derseniz ona bir şey demem, ancak daha iyisini alalım derseniz boşuna nefes tüketmiş olursunuz. bence bizim için idealdir bu arkadaş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın