• 1272
    kulübümüzle ilişiği kesildikten ve efes ile sözleşme imzaladıktan sonra burada kendisinin fanboyları galatasaray basketbol takımının başarısız olmasını istiyordu. hatta ergin ataman bize geldiğinde mahmuti'nin efes'in başında ataman'a ders vermesini istediklerini yazanlar bile oldu. bence kendisinin antipatik görünmesinin sebebi burada kendisine aşırı bağlananlar. dün gibi hatırlıyorum ataman kaybedip efes'in başındaki mahmuti kazanınca gelip burada mahmuti'ye dilenip ataman'a insafsızca saldıranları.

    benim fikrim ise kendisi kulübümüze iyi hizmet etmiş, şubenin ayağa kalkmasında önemli rol oynamış, taraftarı tribüne çekmiştir. akabinde misyonunu doldurmuş ve tam olması gereken zamanda da gönderilmiştir. kendisi de şu anda tam kendi seviyesi olan darüşşafaka'da antrenörlük yapmaktadır. şu anda darüşşafaka için kendisinden iyi bir antrenör yoktur. ancak olur da darüşşafaka hedefini şampiyonluk olarak belirlerse mahmuti yine yetersiz kalacaktır. bunun sebebi de mahmuti'nin kendi takımına özel olarak hazırlanan rakiplere karşı çözüm üretememesidir.

    kısacası mahmuti yükselişe geçmek isteyen takımların koçuyken ergin ataman şampiyonluk hedefi koyan takımların başında başarılı olur. hangisini seçeceğiniz size kalmış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın