• 33
    kenarda ergin ataman var sever böyle puslu ortamları. sahada da arroyo gibi bir lider var biz galatasarayız partizan , zalgiris vs. değiliz onlar korksun amk.

    tabiki olayların gazıyla hızlı başlayıp rüzgarı tamamen arkalarına almak isteyecekler ama geri adım atmamamız lazım. marcus williams'ı sinan ile kontrol etmeliyiz. taraftar desteğini arkasına almayı seven oralardan beslenen bir guard. oyun disiplininden çıkartırsak onu ipler bizim elimize geçebilir. marjanovic'in post up oyunlarında mutlaka ikili sıkıştırma getirip hataya zorlamalıyız. burda şutu riske edilecek oyuncu önemli. keskin şutörleri yok ama yinede oyun içi tercihlerde onları hataya zorlamalıyız.

    ergin hoca 1-3-1 veya 2-2-1 alan savunması , adam değişerek savunma gibi müdafaa tercihlerinde bulunabilir. hücumda ise arroyo'nun dinlendiği dakikalarda ender'e büyük iş düşüyor. erceg oynamayacak dedikoduları var . oynamazsa işimiz çok zora girer. eski partizanlı olarak söyleyecek sözü kesinlikle vardır. maric 6-8 sayılık katkı yaparsa tadından yenmez. young ve kerem mutlaka pota altında yıldırmalı zirbes ile marjanovici. 2 uzunla oynayabiliriz zaman zaman. tempoyu muhakkak düşük tutmamız gerek. bakalım neler olacak. pocius ve micovda artık kendi oyun seviyelerine çıkmalı. teknik ekibimizin ve oyuncularımızın allah yardımcısı olsun. bu maçta galibiyet bırakın altını uranyumdan değerli amk.

    (bkz: galatasaray'ın oynadığı hiç bir maçta rakip favori olmaz)
App Store'dan indirin Google Play'den alın