• 21
    2014-2015 sezonu devre arasında gerçekleşmesini istemediğim transferdir. sebeplerine gelince:

    1) özellikle geçen sene devre arası yapılan transferlerde de gördüğümüz üzere devre arasında ciddi maddi sorunu olmayan hiçbir kulüp iyi oyuncusunu bırakmak istemiyor, aldıkların yüksek oranda çöp çıkıyor. bizim de artık mümkünse bu bölgede sabri'yi kesebilecek birini almamız gerektiğinden gidip saçma bir adam alma lüksümüz yok. nitekim bu hatayı birden çok kere yaptık. (bkz: salih dursun), (bkz: veysel sarı)

    2) şampiyonlar liginden elendlikten sonra sabri, tarık ve hatta hamit ile sezon sonuna kadar bizi idare edebilecek bir kadro derinliğine zaten sahibiz; açıkçası takımın en ciddi ihtiyacının hamza hoca'nın da belirttiği üzere bir stoper (ujfa reis gibi lider özellikli olması gereken) olduğunu düşünüyorum.

    3) apar topar getirilecek bir oyuncu iyi bile olsa devre arası gelince bir uyum sorunu yaşıyor. sezon öncesi kampı bu yüzden çok önemli bence. zaten genel olarak takımı, ligi bilen veya dünya yıldızı oyuncular getirirsen devre arasında, anca öyle verim alabiliyorsun. aksi durumda paralar çöpe gidiyor. üstüne bir de adamı sene sonu yollamaya uğraşıyorsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın