resim
Aurélien Bayard Chedjou Fongang
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:39
Boy:1.84
Uyruk:Kamerun
  • 1564
    bu sezonki performansını beğenmeyen yoktur. ancak fatih terim'den sonra gelen 2 yabancı teknik direktörün de yeni bir yabancı stoper transferi istediğini unutmayalım. hamza hocanın mali durum nedeniyle transfer isteme gibi bir lüksü olmadığı için sesini çıkarmadı. zaten şu anki performansından memnundur.

    önceki iki yabancı hocamızın da stoper diye tutturmasının nedeni sanırım chedjou'nun belindeki sorun. bu durumdan mağdur olmamak için yeni transfer istediler. hem mali durumumuz hem de yabancı sınırı, elden çıkarılması zor bir oyuncu çünkü, bu isteği karşılamamızı engelledi. allahtan bu sezon iyi bir performans sergiledi de çok sıkıntı yaşamadık. aksi bir durum olsaydı semih'in formsuzluğunu da katarsak puan durumunda bayağı geri düşmüştük.

    yabancı sınırı varken belindeki sakatlığı yüzünden, ne kadar iyi performans gösterirse göstersin yerine başka bir stoper alınması taraftarıydım. lakin yabancı kuralının değişmesi ve bu sezonki performansı; devam ederse hamza hocanın, etmezse yeni gelecek hocanın elini bayağı rahatlattı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın