resim
Rıdvan Dilmen
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
  • 3115
    türk spor camiası içinde en garantici adamdır kendisi. kısa bir teknik adamlık kariyeri sonrasında ortamı çok iyi analiz edip çok sağlam kapak atmıştır spor camiasına. teknik adam olsa bulunacağı zemin çok kaygan. 2 hafta mağlup olsa hemen gönderirler. tazminat filan da hikaye. yönetici olsaydı yine aynı şekilde. seçimi kazanamazsalar kaybolup giderdi. kaldı ki yönetimlere girmek için çok sağlam kulis yapman lazım. alt yapıdan başlasa hem çok az para kazanacak hem de ismi duyulmayacak.

    gitti ülkenin en büyük spor kanalına yorumcu oldu. kanalın sahibi göbekten iktidara meğilli. üstelik koyu fenerli. rıdvan da fenerli ve göbekle iktidara meğilli. ilk zamanlar güzel konuşup herkesi kendisine bağladı ve yıllardır aynı ekranda yorumculuk yapıyor. bu devirde ve bu şartlarda hiç kimse onu koltuğundan edemez. yıllık ne kadar alıyor bilmiyorum ama 2 milyon dolar civarında para aldığını tahmin ediyorum. ne bir ıslıklanma ne bir yuhalanma ne de istifa sesleri duyuyor. hafta içi full boş geziyor hafta sonu çıkıp 1-2 saat konuşuyor. üstelik herkes de onu duayen kabul etmiş. koskoca başbakan çağırıyor akıl danışıyor.

    ilk başta spor camiası demiştim ya düzelteyim bütün ülke çapındaki en garanti adam. vallahi öyle. özel sektörde çalışıp bu kadar garanti iş olan kimse yok. cumhurbaşkanı bile 5 yıllık bir görevi var. sonunda tekrar seçilip seçilmeyeceği meçhul. vay anasını.
App Store'dan indirin Google Play'den alın