resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 7598
    juventus'la flörtü çok dillendirilmeye başlanan futbolcumuz. bu işin hafiften kokusu çıkmaya başladı. italyan gazeteleri iyice işi pişirdiler. sneijder el sıkıştı diyorlar. dün italya'ya gitti diyorlar. tabii ki medya her yerde medya.

    dün bülent timurlenk'in italya kaynakları sneijder'in juve'ye oraya gitmek istediğini söylediğini aktarmıştı. daha önceki bilgileri için açıklamalar planlı da olabilir derken son dediği işin renginin değiştiğini gösteriyor diyor. gerçi bu işlerin ne olacağı belli olmaz. tam gidecekken son dakikada işler tersine de dönebilir. burada aklıma gelen durumu hep yönetimin satması üzerinden değerlendiriyor olmamız.

    fakat sneijder de gitmek istiyorsa işler karışır. normalde bizim ülkeden gitmek isteyen adama gık çıkarılmaz ama taraftarız biz, tarafız yani. gidene kal denmez de kırk yılda bir şans eseri ülkemizde görebildiğimiz şu adamların gitmesini istemelerine neden olanların alayının amına koyayım.

    ayrıca bize gelmek isteyen futbolcuları da almak için paşa paşa kulüplerinin istedikleri parayı ödedik. juventus da o parayı ödesin. sokarım pazarlığına. sneijder'e sevgim büyük, karakteri konusunda bir gram şüphe duymuyorum ama geldiğinde aylarca maç yapmamış bir futbolcuydu. onu hazırlayan da galatasaray'dı. futbolcunun istediği yerde oynama hakkı varsa ona yol açan takımın da istediği parayı alma hakkı vardır. tabii ki mantık çerçevesinde. erkan zengin'e 11 milyon avro istemiyoruz burada.

    son söz: sattırılması için ortam hazırlayan herkesin eli ayağı birbirine dolaşsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın