• 263
    sempatik bulurum ama dün geceki tiner kokusundan, o da etkilenmiş sanırım :(

    4 ocak 2015 beşiktaş galatasaray maçı yazısı:

    --- alıntı --- http://www.aksam.com.tr/...esmesin/haber-369641

    bu ilk satırı maçın henüz 20. dakikasında maç boyu yaşananlar ve maçın skorundan bağımsız olarak yazıyorum: derbi kelimesi ingilizce’den (derby) geliyor ve ingiltere’nin en büyük derbileri böyle havanın en fazla soğuduğu akşam 7’de değil gündüz iklim daha az sertken oynanıyor. çocuklar da izleyebiliyor. dün geceki saat ise direkt “çakma reyting ezberi” yüzünden gelenlere ekstra eziyet çektirmekten başka hiçbir şey değil. eylül’de bile yağmur yağdığında 20. dakikadan sonra “salakmilyoner”de kemal sunal ve abilerinin define bulduğu tarladan beter bir zemine dönüşen bu statta, spor olarak sadece rüzgâr surf’ü yapılır! hastalık geçirip bir hafta önce hakemliğe dönebilen cüneyt çakır da şu andaki formuyla o surf turnuvasına isterse seyirci olarak katılır!

    gelelim maça: güç dengeleri, ilk yarıda maçın ortada sıkışacağına işaret ediyordu. bu sıkışıklıkta 2 dar alanda sürprize müsait 2 oyuncu olcay ve emre çolak devreye girer diye bekledik. ancak berbat zeminin de etkisiyle ilk 45’te sahanın en çok top kaybı yapan 2 oyuncusu emre çolak ve olcay oldular. ilk 45’te beşiktaş’ta sosa, galatasaray’da ise sneijder klaslarıyla etkili oldular ancak zaman zaman rakiplerini pas ve driplinglerle ekarte etseler de zemin ve takım arkadaşlarının uyumsuzluklarını ekarte edemediler.

    2. yarıya başlarken ise her iki hoca da değişiklik yapmadı. cüneyt çakır ise dirsek ve el teması kuralının yerini değiştirdi!90 + 1’de gökhan töre’nindriplinginde kestiği topta çakır’ın maç kondisyonunun ne kadar “süper” olduğuna şahit olduk! uluslararası maçların “süpermen”i cüneyt çakır, yerel denge(sizlik)lerin ise katıksızklark kent’i!

    hamza hoca, galatasaray’da kısa sürede olumlu değişikliklere imza attı. beşiktaş’ta da istanbul derbileri hariç biliç1.5 yıldır bunu yapıyor. dün gece beşiktaş uzun süre 10 kişi oynamasına rağmen iyi bir oyun sergiledi. eğer biliç, vodafone arena’da da derbilerde galibiyet alamazsa, bu konudaki eleştiriler daha yerinde olur. peki, beşiktaş devre arasında bek ve stoper transferlerini doğru yaparsa klark kent’ler de gol olur mu?
    --- alıntı ---

    işte en sevilenleri, en iyi yorumcuları, en bilgilileri bile bir gün, bir an, bir sebeple o tineri kokluyor arkadaş :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın