resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:39
Uyruk:Hollanda
  • 7512
    fenerden arenada 2 maçı kendi başına almıştır ; almasa ne mancini kalırdı ne prandelli ne ünal aysal.

    juveye tek kurşun atıp bizi madrid-juve-kopenhaglı gruptan çıkarıp, 2 sene üst üste olmasının payıyla da büyük prestij, para kazandırmıştır. atmasa ne burak alırdı zammı ne selçuk.

    eskişehire kupa finalinde attığı golle kupayı getirmiş 8 senedir alamadığımız kupayı almamıza katkı sağlayarak bizi sendromdan kurtarmış ve şampiyon olamadığımız sezonda bir nebze olsa yüzümüzü güldürmüştür. getirmese ne eli sıkılmazdı yıldırım demirörenin, ne yüzü şişerdi.

    4-1 kazandığımız trabzon deplasmanında kilidi açması ve attığı muazzam frikik golüyle matematiksel olmasa da mantıken şampiyonlar ligine gitmemizi garantilemiştir. garantilemese ne tarık alınırdı ne pandev&dzemali ne de olcan.

    yani dostlar demem o ki. wesley'den önce performansa, yıldızlığa, maaş adaletsizliğine bakmaksızın, sebep sonuca dayanarak bile gitmesi gereken çok adam var, çok. ( meloyu asla dahil etmedim kupa maçına bişey bulamadım yıldırım demiröreni uydurdum :), melo benim için gönderilmeyecek ilk adam )

    3-2 bizi ağlatan tt arenada ki madrid maçındaki 1 gol 1 asiste, 1-0 kazandığımız karabük deplasmanında şampiyonluğun kapısını açan gollerden birini attığına vs hiç girmiyorum zaten. ya entryi yazarken kendimi yaşlı dedeler gibi homurdanırken buldum. sneijder devre arasında satılır mı yahu ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın