resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:39
Uyruk:Hollanda
  • 7509
    ben diyorum ki bu kadar haber çıkıyorsa satalım gitsin ya hem mali yükümüz hafifler sonrada yerine bence hem daha ucuz hemde '' no look '' pas konusunda uzmanlaşmış, barış özbek'i alalım. (bkz: küfür serbest mi)

    92 doğumluyum doya doya hagi'yi seyredemeyen nesildenim bende, elimizde böyle bir adam varken biz eğer satmayı düşünüyorsak ve bunu para için yapıyorsak ve zor durumdaysak götümüzü satalım daha iyi.

    bu adam sözlükteki kişi için belkide hagi'den sonraki en özel yabancılardan biri benim içinde öyle. utanmasam maçka'ya oturduğu yerin önüne gider çıkarken gördüğümde de , çıkar wesley koy masaya öpücem derim. yanlış anlaşılmasın yolda hagi'yi de görsem aynısı yaparım hatta daha fazlasını. onun yeri çok özel.

    ayıya attığı 2 golden sonra eve giderken kahve alıp bardağının üzerine ''wesley sneijder'' yazdıran ve hala onu saklayan adam tanıyorum ben ve böyle adamlar varken hiç utanmadan hiç korkmadan satmayı hedefliyorlarsa hatta bunu düşünüyorsalarsa bilin ki onları şerefsizdir, onları unutan ve onları affedenin de allah belasını versin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın