resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:39
Uyruk:Hollanda
  • 7503
    "söyleye söyleye adamı satacaksınız, adam mutlu nerden çıkardınız" falan diyen tatlı su yazarları umarım en azından şu an için durumun vehametini anlamışlardır. bilmiyorum ama sanırım çoğumuzun gözünden kaçtı. kulübün 2. başkanı sıfatındaki hamdi yasaman isimli şahıs kendisi ile ilgili "gelen bir teklif yok, ama iyi bir teklif olursa hayır demem, ticari düşünürüm. ödemelerde zorluk çekiyoruz" dedi daha geçen gün. yani bunun meali şudur: "biz satmaya hazırız."

    takımın teknik direktörü hamza hamzaoğlu da geçen gün muhabirler ile yaptığı sohbetli konuşmada "bize gelen bir teklif yok" dedi aynı şekilde. kimse de çıkıp demiyor biz bu adamı satmayı düşünmüyoruz diye. neymiş efendim "bize gelen bir teklif yok." bu lafa uyuz olduğum kadar hiçbir şeye uyuz olmuyorum son dönemde. teklif olduğu anda, gelir gelmez satacak herifler. hazırlar yani. meali tam olarak bu. gidişat kötü yani anlayacağınız.

    felaket tellallığı yapmak için yazmıyoruz bunları. aksine herkes durumun vahametini idrak etsin ve tepkisini koysun istiyorum naçizane. eğer satmayacaklarsa, taraftar tepkisinden çekindikleri için satmayacaklar. başka çaresi kalmadı bu işin. wesley kendisi gitmek istesin diye de zorluyor olabilirler kanımca. sonra da "kendisi gitmek istedi, tutamadık." diyecekler yüzsüzce. aman diyeyim bu oyunlara gelmek tarihi hata olur. bu adam duygu adamı, gönül adamı tanıyoruz artık. eğer biz kalması yönünde büyük bir baskı ve sinerji yaratırsak, o da bundan fazlasıyla etkilenecek ve zaten hali hazırda mutlu olduğu takımından ayrılmak istemeyecektir.

    ey galatasaray taraftarı, takımının yıllar sonra gelmiş gerçek 10 numarasını, dünya yıldızını vasat futbolcuların cebini doldurmak için satmak isteyen bu zihniyete dur deme zamanı. en ufak seslerden koca bir gürültü çıkarmak için her platformda tepkinizi, wesley sneijder'e de desteğinizi gösterin lütfen.

    onun ellerinde kalkacak kupalar için. galatasaray için...
App Store'dan indirin Google Play'den alın