resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 7488
    şu meşhur anın başrolündeki adamdır :

    http://u1312.hizliresim.com/1j/d/vg9xb.jpg

    bir yerde, hele ki galatasaray gibi bir yerde ekonomik kriz varsa, bu durumun aşılması için yöneticiler arasında istişare edilir, belli ekonomik düzenlemelere gidilir, hiç olmadı sıcak para akışı sağlamak adına bir takım hamleler yapılır. zengin yöneticiler cebinden para versin demek isterdim ama, o çok büyük hayal onu anladık. hiçbirinizin gönlü o kadar bol değil sevgili kodamanlar, paranız çok kıymetli biliyoruz. :(

    şurada belirteyim, kafamın içindekile diğer şeyleri küfürsüz bir şekilde anlatmak istedim ama, sneijder'i 'tasarruf' adı altında satma planlarını -eğer varsa- küfürsüz bir şekilde protesto etmek mümkün değil. açıklamayı yaptığıma göre başlayabilirim. küfürden haz etmeyen devamını okumasın.

    -caps lock açık-

    bu adamı tasarruf ayağına satanın yapacağı ekonomik hesaplamayı sikeyim. siktirin gidin bakkal kurun, tasarruf ayağına le-cola falan alın toptan onları satın. burası galatasaray, bir kaç tane kerkenezi mutlu edeceğiz diye bu adamı satın da görün bakalım ne oluyor. galatasaray bizim yuvamızsa bu adam da bunun önemli parçalarından oldu, evlatlarından oldu, bunu zaten anlayamayan maldır artık. insan yuvası dara düşünce karısını, çoluğunu çocuğunu satar mı ulan?

    her 'yöneten' iyi alıştı bu ülkede, 'nasıl olsa şikayet eden yok, yap gitsin' mantığına. basketbol şubesinin ırzına geçtiniz, krizdir dedik sineye çektik; galatasaray'ı üç-beş kişinin yalayıcısı yaptınız, siyasi hamleler-ülke gerçekleri dedik sineye çektik; bu adamı ali-cengiz oyunlarıyla satmaya kalkın da hele bir bakalım bu da sineye çekiliyor mu, çekilmiyor mu ondan sonra görürüz.

    -caps lock kapalı-

    sonuna 'ünlem, birbir' de koyacağım o olacak en sonunda amk. çileden çıkartırsınız insanı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın