resim
Steven George Gerrard
Görev:Teknik Direktör
Takım:Al-Ettifaq
Yaş:44
Uyruk:İngiltere
  • 289
    ya şu başlığa veli kavlak kadar efsane yazmak gerçekten sözlükten atılmaya sebep olmalı ya burası spor üzerine -en fazla da futbol- görüş bildirilen ve insanların bakınca bilgi almasını sağlaması gereken bir platform ama gerrard başlığında en fazla veli kavlak kadar efsane yazıyor birileri buna bir şey yapmalı bu ''cehalet'' ile yaşanmaz çünkü

    şimdi şuraya wiki'den bilmem nereden çıkarıp gerard'ın kaç premier lig kaç şampiyonlar ligi kaç dünya kupası kaç avrupa şampiyonası maçı yaptığını yazsak zaten konuşulcak konu kalmıyor. - bakın attığı gol sayısı asistler kazandığı kupalar real madrid'den galacticos zamanında aldığı akıl almaz teklif vs. girmiyorum.- ama çıkıp veli kavlak ile karşılaştırılabiliyor.

    para kazanmak uğruna 1 sene daha oynuyormuş denilebiliyor. ulan o kontratlarla adam zaten anasını ağlatmış paranın daha ne parası - ki dediğim gibi gitseydi real'e anasının yanında bacısı baldızı teyzesi vs.- bi de para konusunda lampard örneği verilmiş ki ağladım lan resmen ağladım o cehalete ağladım. - lampard gerard kıyaslamasında gerard derim ama ulan lampard bu sene city'i kaldırdı omzunda taşıyor ona bari bi bak be-

    ben çok fazla -en az hakan şükür'ün hagi'nin galatasaray'dan ayrılacağı zaman ki kadar- istiyorum ki liverpool yönetimi aklını başına alacaktır. ve böyle büyük bir saçmalığa son vereceklerdir. ha olmadı mı o zaman tüm dünya görecektir ki birbirini bu kadar seven iki sevgili ayrılıyorken nasıl muazzam ve muhteşem bir veda olacaktır.

    o zaman aklınıza veli kavlak gelsin açık mert korkusuz.

    edit : hah link geldi söyle dursun http://www.ntvspor.net/...tnerim-olsun-istedim (aslında aynı dönemde oynasalardı veli'yi de isterdi eminim :(( )
App Store'dan indirin Google Play'den alın