• 65
    14/15 sezonu için hazırlanan formalar maalesef tasarım açısından çok kötü. elbette üzerinde armanın olduğu forma her zaman kutsaldır ama insan 13/14 sezonundaki efsane parçalının arkasından bu formalarla karşılaşınca cidden eksik kalmış hissediyor. misal ben çubuklu formadan aldım ama diğer iki formadan almak içimden gelmedi. çubuklu da içime sinmedi ama klasik formamıza yakın olduğu için aldım. tamam her şartta kulübe destek oluruz ama forma bu kadar kötü olunca insanın alası gelmiyor. sen tasarım olarak geçen sezonun parçalısı kadar efsane tasarımlar yap, ben üç formadan da alırım. ama giymeyeceğim, kullanmayacağım, ve kötü bir tasarımdan başka bir şey olmayan o formalara para vermek içimden gelmedi. anlamadığım şey; arkadaş bu formaları tasarlarken ne düşünüyorlar? yani nike gibi bir firmanın tasarımcıları formasını ürettikleri kulübün taraftarlarının isteklerini hiç mi gözetmiyor? ya da nurettin kantarelli gibi biri çıkıp parçalıdan vazgeçilmemesi gerektiğini neden firmaya anlatmıyor. hadi parçalıyı bu sezon çıkarmıyorsunuz anladık, çok daha güzel amatör tasarımlar bile ortalarda dolaşırken, nasıl bu kadar bayağı -lafım formaya değil tasarıma- tasarımlar yapabilmeyi başarıyorlar?

    sözlük eğri oturup doğru konuşalım,

    şu forma çıksa sevinerek almaz mısınız?

    http://fs1.directupload.net/.../150101/s59q25xt.png

    http://fs2.directupload.net/.../150101/puf54xdm.png

    entry'i yazmama biraz da yukarıdaki forma tasarımını görmem neden oldu, göz var izan var sözlük, şahsi kanaatimce bu sene için hazırlanan üç tasarımdan da güzel bir tasarım, ve satışa sunulsa üç tasarımdan da fazla satar. ve işin ilginç tarafı bu tasarım amatör bir tasarım. defansin ablasina sarkan golcu tarafından hazırlanmış.

    açıkçası hem store'un başındakiler, hem kulüpten bu işi tamamen nike'ın eline bırakan yetkililer, hem de nike tasarımcıları gözümde bir defansin ablasina sarkan golcu etmiyor sözlük. bizi bu rezalet formalara mahkum ettikleri için etmiyor maalesef.

    edit: imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın