• 106
    öncelikle ben de yeni yılınızın beklentilerinizi karşılamasını ve hepiniz açısından güzelliklerle geçmesini* diliyorum ama bu bir yeni yıl kutlaması değildir.

    bu insanların kurallara bu kadar bağlanmak zorunda hissedip onları bu kadar delme konusunda meşrulaştırma(u: kurallarla yaşayan insanlar için meşrulaştırmadır bunun adı çünkü her şey kalıbına kitabına göre olmalıdır, başka insanların oluşturduğu kitaplar) çabasına eleştiridir. insanların kendilerine ördükleri duvarlar hayatın renklerini gizledi ve kıymete bindiler. duvarların arasında kalan renk kalıntılarını arama çabasına giren insan kendine böyle özel günler yarattı, ama bu duvarları oluşturan insanların niyetiyse farklıydı. onlar insanları oyalayacak bu renklerle düzenin devam etmesini ve ceplerini doldurmalarını sağladılar.

    yeni yıl için olmasa da bundan sonrası için insanların otoritesinden ve örülen duvarlardan bağımsız yıllar diliyorum, en azından gelecek nesiller için. onlar bu imla kurallarına uymak zorunda kalmasınlar mesela böyle şeyler karalarken.

    böyle işte...
App Store'dan indirin Google Play'den alın