• 75
    maçtan eve geç girebildim birkaç şey karalamak istiyorum. ilk yarıda biraz konsantrasyon sorunu yaşadık diyebiliriz. savunmada kırılgandık ama bunu aşabileceğimizi ikinci yarıda rakibe 28 sayı attırarak gösterdik. ayrıca; patric'in ve maric'in büyük fedakarlıklarla oynadığını belirtelim. ikisi de hastaydı.

    ön tarafta rakibi karşılayacak hareketli, iyi bir savunmacıya ihtiyacımızı justin carter'la giderebiliriz. uşak günlerini bir çırpıda unutmuş ve setlerde kendine pozisyon hazırlanmasını bekliyor, bunu kabullenmiş gibi göründü. bu çok iyi bir gelişme. ergin ataman'ın savunmada istediklerini yapabiliyor, kendisinden çok umutluyum.

    zalgris kesinlikle tehlikeli takım. pota altlarında javtokas, bize geçen sene de 30 sayı atmıştı. fiziği çok sağlam. zalgiris'in şutörleri de fena değil, ilk yarıda yüzdeli soktular. seyircisiz de olsa bu maçı kazanmak güzel oldu. 2015 yılına keyifli girebileceğiz. artık maç maç düşünüp evimizde mümkün olduğu kadar maç kaybetmeden top 8 yapabiliriz. deplasmanda da en az 2 galibiyet almamız şart. transferlerin takıma uyum sağlaması mutlaka biraz zaman alacaktır, umarım en kısa sürede bu uyumu yakalarız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın