• 66
    78-69 kazandık. hepinize helal olsun. gönül isterdi şu maça daha sistemli, daha aklı başında ve tabi ki seyircimizle çıkalım. zira bizim bile tanıyamadığımız, ne yapacağını sürpriz olarak izleyeceğimiz oyuncular var kadroda. ama yapacak bir şey yok şu noktada ve elinde ne varsa değerlendirmeye çalışan koçumuzla iddiamız sürüyor.

    maçın iki devresi bambaşka geçti. 2. yarıdaki takım savunmasıyla ve mücadelesiyle fark yarattı. ilk yarı öne çıkan bir oyuncumuz yokken, 2. devre sinan, carter, kerem, erceg ve arroyo kendilerine geldiler, young süre aldığı bölümlerde hep katkı verdi. pocius hayal kırıklığı ki zaten ilk çeyrek dışında da oynamadı, keza ender. micov da ligde verdiği katkıdan uzaktı ama faul kazandırdı çokça. maric ise bu durumuyla pek işimize yaramayacak bu noktalarda sanki. maçla ilgili bir diğer not da baya yüksek serbest atış yüzdemiz oldu, genelde türk takımlarından alışık olmadığımız bir olay tabi.

    carter'a ayrı paragraf açmak lazım. aşırı hareketli ve atletik bir oyuncu, savunması bezdirdi zalgiris'i, birkaç top çaldı, blok yaptı, hücum ribaundu çekti, smaç attı, young'a süper bir alley-oop hazırladı, seyirci olsa bambaşka bir havada olurdu bu pozisyonlar, ama potansiyeli bize gösterdi, hoşgeldi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın