UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu İlk Maçı
Bloomfield Stadı
1 - 4
  • 107
    eski d smart abonelerinin loca 1 kanalından şifresiz izleyebildikleri maç olmuştur. he bu ikinci yarıda fark edilmiştir tarafımdan ama olsun. bunu geç fark etmemde "nasıl olsa izleyemeyeceğim" düşüncesi ile kulağıma radyo takıp dışarı çıkmamın ve 55. dakikada dsmart'ı şöyle bir yoklamanın etkisi var tabii. evet dakika 55, 3. gol de kaçmıştı bu arada.

    çok fazla izleyemeyince yorumlamak da zor oluyor. ancak iki yeni transferimizin kumaşı fark ediliyordu dün akşam: (bkz: leo franco) ve (bkz: keita)

    arda ve kewell ise bir sürü tatsızlık, sakatlık, ceza, kötü giden maçlar yüzünden yüzümüzde gülümseme ile izleyemediğimiz o paslaşmalarını, koşularını gösterdiler bize, çok özlenen bir sevgiliye kavuşmak gibiydi doğrusu. ardamızın kendini değil takımını düşündüğünü gördüğümüz bir maçtı yine.

    bana göre maçın tek etkisiz ismi nonda idi, çok fazla ofsaytta kaldı, gerçekten çizgiyi takip etmiyor, hareket halinde olmayarak ofsaytta kalıyor gibi bir hali var. kadronun bu kadar zenginleşmesi, baros'un taraftarın sevgilisi olması kendisini demotive mi ediyor acaba günden güne? yine de takımımız için iyi bir yedektir, dikine oynayabilen, kondisyonu hala iyi bir futbolcu. baros demişken, o nasıl top saklamaktır öyle? gol ile de taçlandırması enfesti o güzel oyunu.

    özünde haftaya pek bir olay kalmadı, muhtemelen as kadro çıksa bile onları sahada çok bırakıp riske etmeyecektir hocamız, ya da tam tersi son dakikalarda şov için sürecektir oyuna yeni transferleri.
App Store'dan indirin Google Play'den alın