resim
Fernando José Torres Sanz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Atl. Madrid U19
Yaş:40
Uyruk:İspanya
  • 429
    30 kasım 2014 atletico madrid deportivo la coruna maçı öncesinde çıkan olaylarda nazi yanlısı frente atletico grubu, sol görüşlü riazor blues grubundan bir kişinin ölümüne yol açmış ve madrid yönetimi frente atletico grubunun vicente calderona bir daha alınmayacağını, stadda kendilerine ait ne kadar pankart varsa hepsinin de toplatılacağını duyurmuştu.

    bu karardan beri yönetim ve taraftar arasındaki bağlar pamuk ipliğine bağlı. anlaşılan atletico yönetimi taraftarla arasındaki bağları eski haline getiremese de, tamamen koparmamak adına gönüllerindeki ismi tekrardan kadroya katmış.

    transfer de tabi ki simeone'nin eski takım arkadaşını* yakından tanıması, ona inancı da etkili olmuştur.

    97-98 sezonunda christian vieri ile başlayıp hasselbaink , torres, agüero, falcao ve diego costa ile devam eden muhteşem forvet serisinin çok iyi bir forvet olmasına karşın mario mandzukic ile devam etmeyeceğini düşünüyordum sezon başında.

    mandzukic gollerini atmaya devam etse de hala falcao, costa gibi ağırlığını hissettiremedi takımda.

    torres'in fizik olarak pek bir şey kaybetmediğini* düşünürsek, liverpool'da yaşamasa da londra ve milano'da ki, esasen ispanyol futbolcuların kronik homesickness problemini çabuk atlatıp eski el nino günlerine çabuk döneceğini düşünüyorum.

    http://img02.mundodeportivo.com/...15221152_960_640.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın