resim
Sinan Bolat
Takım:Westerlo
Mevki:Kaleci
Yaş:35
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 350
    bahsedildiği kadar yeteneksiz olmadığını düşündüğüm kalecidir. kendisinin ligimizin kalbur üstü kalecileri * kadar yetenekli olduğunu falan kastetmiyorum, ancak üst seviye kalecileri çıkarırsak kendisi ligde rahat rahat anadolu kulüplerinde oynayabilecek yeteneğe sahiptir bence. (yanlış anlamayın derdim cevap vermek falan değil şahsi fikrimi belirtiyorum sadece)

    oynadığı maçlarda bariz kötü performans sergilemiştir ancak forma giydiği maçlarda hamza hoca'nın yaptığı rotasyon sinan'ın, ilk defa hem birbirleriyle hem kendisiyle birlikte oynayan bir defans kurgusunun arkasında oynamasına neden olmuştur. zaten sağlam olmayan defans kurgusu neredeyse baştan sona değişince, sinan'ın maç eksiği de buna eklenince, elbette muslera'nın mükemmel kaleci performansına alışan gözlerimizin kendisini yadırgaması da, kendisine yeteneksiz dememize yol açıyor.

    demem o ki; kendisi galatasaray'ın birinci kalecisi olacak kapasitede değildir, ancak yedek kaleci olarak onur ya da tolga'yı alacak durumumuz olmadığına göre kendisi yeterli bir yedek kalecidir. geçen sezon muslera'nın sakatlanmasından * sonra eray'ın bize yaşattıklarını düşünürseniz ne demek istediğimi anlayacaksınız.

    son olarak yazar bu entry'de sinan'ın kiralık sözleşme şartlarını ve aldığı parayı haklı bulacak tek bir harf bile yazmamıştır ilgilere duyurulur. *

    edit: muslera'nın geçen sezonki sakatlığından bahsedip yanına "allah korusun" demeyi eklemişim, allah kendisini başımızdan eksik etmesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın