resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:40
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 8043
    liseli degilim, ugurlu, tanjulu, simovicli, prekazili kadroyu bilmesek de sonraki donemlere son anda yetistik cok sukur. melo bana kalirsa ozellikle sevdigimiz tum bu oyuncular kadar efsanedir bizim icin. o oyunculari tarihi yapansa kadrolarin aldigi buyuk basarilardir. kupa1 yari finali ve kupa2 şampiyonluğu gibi. melonun sanssizligi ise icinde bulundugu kadronun tarihi bir avrupa basarisi yakalayamamasidir.

    ancak melo ozelinde takimdan bagimsiz bakarsak melo hem saha ici hem de sahadisi ozellikleri ile tam bir galatasaraylidir. yillardir taraftarla bu derece butunlesebilmis bir yabanci gelmedi bize. hagiyi cok severdik. neden? sadece futbol olmamali bu sorunun cevabi. mucadele, hirs, azim vardi cunku onda. cunku o da biraz deliydi. uefa finalinde rakibe yumruk atabilirdi mesela. bugunku kadroda benzer bir pozisyon olsa bu pozisyonun oznesi melo olurdu. veyahut pes etmemesi, tribunu ateslemesi konusunda melo cok farkli biri bu kadroda. melonun taraftara oynadigi tezine de katilmiyorum sahsen. melo kritik bir mudahale sonrasu ciglik cigliga tribune yumruk salliyorsa icinden geldigi icin yapiyordur. saha disindaki durusuna girmiyorum bile...

    bu formanin icinde cok fazla yetenekli adam gorduk belki ama bizimle butunlesenlerin sayisi ondur hadi tas catlasin onbestir. ve bana kalirsa melo da bunlardan biridir. her macinda ayni konsantrasyon, ayni hirs, ayni güzel oyun. bir adam efsane olmak için daha ne yapabilir ki?

    hagiden sonra gelmis en buyuk oyuncu olmasa dahi taraftarla en cok butunlesmis oyuncudur melo. nacizane dusuncem budur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın