• 159
    twitterda takip edenler bilir macla ilgili ilk twitim toplam iq'nun en dusuk oldugu 11'le maca basladigimiz. melo yok sino yok. sabri balta burak dolu anasini satayim.

    galatasaray maca onde presle basladi. 15'te bu pres ortasahaya geriledi. 30'da ise artik kendi yaslaniyorduk. tempo golu atana kadar orta duzeydeydi. golu yiyene kadar dusuk. golu yedikten sonra ise her zamanki gibi topuklarimiz gotumuze carpiyodu. daha kac kere ayni seyi yasayacak bu takim? ya da bizler?

    sag kanat hamit sabri ikilisine emanetti. bir onceki lig macinda hamza'yi ipten alan ikili devam ediyordu. solda ise telles ve olcan. selcuk emre gobegi almislardi. umut her kanada saldiriyor adeta kendisini burak'a feda ediyordu. cunku umut bu kadar basmasa hamza hayatta 2 forvetle cikamazdi.

    gel gelelim burak bildigimiz burak'ti. daha 12'inci dakikada 3. topunu kaybetmisti. oyunun basinda fizik gucu yerinde olan oyuncular genelde pas hatasini zor yaparlar. 60'ta 70'te ardarda 2 tane top kaybi yapan oyuncu oyundan alinmaya en musait oyuncu olur.

    gencler genelde sag kanadimizi kullaniyordu. suclamak mumkun mu? ileriye cikan donemeyen sabri ve onun kademesine giremeyen hamit acik veriyorlardi. hamza mersin'in 60'tan sonraki nispeten dusuk kondusyonlu takimla taze genclerin ayni performansi verecegini dusunmustu. gecen maclarda aksayan sol kanat icin yaptigi operasyonun benzerinisag icin yapti. hamit'i sola emreyi saga olcan'i ortaya aldi. yani heralde aldi cunku olcan hic ortalarda yoktu. emre sagda hamit soldaydi top alip veriyorlardi ama ben spikerin olcan dedigini hatirlamiyorum.

    burak'in ender olarak 3 pasi dogru yaptigi bir zamanda golu bulduk. arkasindan burak'ta asist yapma merakini gorduk. bosta adam varken en zor durumdaki umut'a ortalar. ikinci yarida ceza sahasina girerken ortadan gelen selcuk ve hamit yerine cizgiye inmis emre'yle oynamalar. hep ama hep yanlis pas tercihleri. neyse pas vermeyi bu sezon ogrendi seneye de dogru tercihleri ogrenir. bizim de hayatimiz burak'in top oynamayi ogrenisini izlemekle gecer. ölümsuzuz biz sikinti degil. aslolan galatasaray degil burak.

    nerede kalmistik? bas bas bagiran gol geldi yedik rahatladik. hamza yasin'in kupadaki oyununa guvendi ve burak'in yerine aldi. pardon burak'in yerine alsaydi kazanirdik. olcan'in yerine aldi. dogru muydu? yanlis degildi bence. bruma'yi aldi nurak'in yerine. pardon berabere bitti di mi mac? umut'u cikardi.

    umut oyundan cikarken yuzu herseyi anlatiyordu. selcuk ve burak gibi medyada pr yapacak adami yoktu umut'un. sosyal medyada onu konusan bir avuc adamiz iste. sonra 84'te sinan girdi.

    sinan oyuna girdiginde 3 tane sert tekmeyle karsi karsiya kaldi. hicbirinde dusmedi. dusse rakibi sari alacakti ama onun derdi maci kazanmakti. kontrataklarda topu surerek cikan oydu. pas tercihleri dogruydu. iddia ediyorum sinan 10 dakika erken girseydi ve umut'la devam etseydi maci cevirmistik.

    ama benim bir lanetim vardi. havaalaninda italyan'a soyledigim soz kulagimda cinliyordu "90 minuti burak yilmaz eh... 90 minuti"*

    ek not: sag sol cizgiye inmek icin yapilan verkaclar gobekten yapilabilse skor cok farkli olurdu. lakin bizde o verkaclaei yapacak tek forvet var o da 20 yasinda kulubede.
App Store'dan indirin Google Play'den alın