• 158
    öncelikle maçı izleyemedim, demin özetini izledim şimdi gelip iki cümle edeyim;

    öyle aman aman kötü de oynamamışız, ki takımın bel kemiği olan üç yabancı oyuncu da yok. öne de geçmişiz ancak yine savunmada aynı sıkıntıları yaşamaya devam ediyoruz. bunlar çözülemeyecek problemler değil. şu deplasmana prandelli zamanında çıksaydık muhtemelen kanser olurduk, ızdırap yaşardık. çakma qral son dakika da o kafayı düzgün vursa galip de ayrılabilirmişiz.

    yani sırf şu maçla şampiyonluğu verdiğimizi söyleyen arkadaşlara da "sakin ol şampiyon, hele bir otur soluklan" demek lazım.

    bu takım, gelecek hafta tam kadro o beşiktaş'ın ağzına sıçar ve liderliği alıp yoluna devam eder. bundan şüphesi olan varsa da haftaya görüşürüz diyorum kendilerine. gereksiz abartılan bjk, bu aralar gol bile atamayan ancak penaltılarla galip gelen fenerden 2 yedi. hele en az burak kadar kazma emenike bile gol atmıştı hatırlatırım. biz öyle yada böyle fenere de koyduk 4 ocakta da bjk'yı yenip tatava yapmadan 20. şampiyonluğa gideceğiz.

    gençlerbirliği maçı ise şanssız berabere kaldığımız bir maç olmuş. en kötü 1-0'a bağlayıp ayrılsak tabi ki daha iyi olurdu ama karalar bağlayacak bir durum da yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın