• 1
    nasıl olur, kim akıl eder bilmiyorum ama gelecek yönetimler için bir ibret vesikası olması adına birilerinin uygulamaya koyması gereken hamle. seçilmiş bir yönetim kurulundaki yöneticinin disiplin kurulu'na yollanması ihtimali var mı onu da bilmiyorum tam olarak ama bir şeyler yapılmalı.

    26 aralık 2014 akşamı'nda gençlerbirliği deplasmanına çıkacak takımın kampta olması ya da maça odaklanması gerekirken ilkokul çocukları gibi resmi makamlarda dolaştırılması normal bir şey mi? nasıl olur da böyle saçma sapan bir ziyaret maçtan 4-5 saat öncesine denk getirilir? bu nasıl bir lakayıtlık? zaten dört dörtlük bir takım değiliz, tonla sorun var. bir de maça odaklanmayı engelleyecek bu saçmalığın lüzumu ne? galatasaray siyasileri eğlendirecek oyuncak mı?

    sorumlusu hiç şüphesiz abdürrahim albayrak. göreve geldiğinden bu yana olmadık demeçler veren, kendini futbol takımının teknik direktörü zanneden, oyuncu affetmeyi kendi tasarrufuna alan ve kendi yalakalıklarına futbol takımının tümünü de alet eden bu görgü sınırlarını aşmış adamın bir şekilde bunun bedelini ödemesi lazım.

    galatasaray çiftlik değil. bu kulübün bir ağırlığı olmalı. unutan da acı bir şekilde hatırlamalı. hesap vermeli. tekrar ediyorum; bedel ödemeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın