• 45
    5 senedir ilk defa takımı gençler deplasmanında yalnız bırakacağım maç*. açıkçası gençlerbirliği'ni çok fazla gözümde büyütmemiştim son 1 haftaya kadar. fazla zorlanmadan kazanabileceğimiz bir deplasman olarak gördüm bu sezon. lakin bugün kafile açıklanınca melo'nun olmamasının üzerine chedjou ve sneijder'in de kadroya alınmaması hafiften endişelendirmeye başladı beni. üstüne bu sezon berbat olarak nitelendirdiğim gençlerbirliği'nin iç sahada 8 maçta 6 galibiyetlik bir performansının olduğunu öğrenince bayağı zor bir deplasman olacağı kanaatindeyim artık. ankara'da o lanet sezonda bile itici güç olan taraftardan da yoksunuz üstelik. takımın başında hala prandelli olsaydı büyük ihtimal rakiplerimiz şu anda 4 esprileri yapıyordu.

    her şeye rağmen hamza hocanın geldiğinden beri güven veren bir performansı var. bu maç özelindeki bütün zorlukların da üstesinden gelecektir.
    kadro yapmak 3 önemli yabancının eksikliğinde daha da zorlaşıyor. ancak kaleci ve defans dörtlüsü konusunda genel beklenti muslera - sabri - semih - hakan - telles şeklinde. forvette ise umut burak ikilisi bozulmayacaktır. pandev bence fizik durumu nedeniyle kadroya alınmadı. kupa maçlarındaki performansı iyi olsa da henüz lig maçlarını kaldıracak bir seviyede gözükmedi fizik olarak. üstelik kupa maçı deplasmanda idi ve yalnızca 2 gün önce oynandı. orta sahadaki dörtlüye gelirsek melo'nun yokluğunda hamit selçuk ve emre'nin oynayacağı kesin gibi. tek belirsiz olan 4. isim için dzemaili çok iyi olurdu hamza hocanın takımnda görmek açısından. maalesef onun da sakatlığı henüz geçmemiş*. aklıma gelen ilk isim bruma oldu ama hamza hocanın tercihi ne olur bilemem. zemin kötüyse bruma oynamasın zaten. yasin'in oynama ihtimali de yüksek kupa maçlarındaki performansından sonra.

    inşallah bir kaza yaşamadan döneriz. son olarak;

    (bkz: bugün günlerden galatasaray)
App Store'dan indirin Google Play'den alın