resim
Veli Kavlak
Görev:Teknik Direktör
Takım:Beşiktaş U19
Yaş:35
Uyruk:Avusturya
  • 128
    kendisini tebrik filan etmem.

    biraz hıncalvari olacak ancak yazılanlara inanamıyorum yahu*... bjk sözlük'te filan olsak şu hareketin bu derece övülmesini anlarım da burada ne alaka anlayamadım.

    bir kere o pozisyon net kırmızı kart. ülen 1970'lerde değiliz. o darbenin illa ayağa, dize gelmesi gerekmez ki zaten o hayvani giriş bacağa gelse minimum bir ay oynayamazdı veli, diz kapağına gelse belki futbol hayatı tehlikeye girerdi. adam bildiğin aduket çekmiş.

    hadi veli yapmış bir saflık itiraz ediyor, muhtemelen "değmedi" diyor, hakemin kartı iptal etmesi ayrı bir facia. "ben adamın girişine verdim kartı, değmesi gerekmez" de geç. belki aynı kartı elli kere göstermişlerdir premier lig'de. ilk kez bizim hakem camiasından birisi böyle doğru bir karar veriyor; onu da fair play, cart curt ayağına iptal ediyor. hakikaten inanılır gibi değil.

    jimnastikçilere gelirsek, şimdi bu hareketi yüceltiyorlar da yarın bir gün anadolu takımlarından biriyle maç yaparken kazmanın biri ya da misal fener'le maç yaparken bruno alves denen ruh hastası gelip demba ba'ya aynı şekilde girer de bu sefer ıskalamazsa o zaman görürüm bu "biz en dürüstüz, bize yakışanı yaptı" ayaklarını. adamlar saftrik saftrik övünecek mevzu yaratmaya çalışıyorlar kendilerine.

    bir de olayın semih'inkiyle hiçbir ortak noktası yok. orada olay bambaşkaydı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın