• 18
    (bkz: #1620929)

    haklı olduğu konular var. çünkü biz artık fenerbahce gibiyiz maalesef.
    sadece altyapı olarak bakmamak lazım. yerliler bir futbol takımının ruhunu oluştururlar.
    biz yeni genç iphonelu taraftarlar olarak her yer yabancı yıldız kaynasın istiyoruz.
    ama gelip necati şampiyon yapıyor bizi. necati'nin bize verdiği katkıyı kaç yabancı oyuncu verdi sorarım.
    sadece altyapı olarak değil, bizi biz yapan yerli oyuncularla tabiri caizse taşak geçiyoruz. yok adanalı yok mersinli yok keko yok ibo dinliyor.
    yerli oyuncuların bir futbol takımı için ne kadar önemli olduğunu kaçırıyoruz.
    yukarıda da bahsettiğim gibi necati'yi ele alalım. bu adam neden geliyor neden gidiyor yahu ?
    bu adamın ilk geldiği günden itibaren futbolu bizde bırakmalıydı. neden gidip geliyor ?
    dediği gibi mehmet güven'e neden güvenmedik zamanında, ugur uçar sakatlandığında neden ona sahip çıkıp imzalamadık 3 senelik. avrupalıları çok översiniz ama böyle durumlarda oyuncularıyla yeni kontrat bile imzalıyorlar. onlarda vefa var gerçekten.
    bizde yok.
    sonra bir de suçu çocukların üzerine atıyoruz. yahu cafercan bruma kadar şans buldu mu lan ?
    hagi hakan sukur'u cıkarıp cafercan'ı aldığı gün bitirdiniz çocuğu. hagi bitirdi dediniz. hayır beyler sizler bitirdiniz.

    ayrıca yeri gelmişken sadece yerliler değil elmander'i bile drogba için harcamadınız mı olum ?
    sonra da aysal'ın elmander romantikliği lafları etmesine ragmen bir renkdaş gazeteci çıkıp sormadı ki neden gönderdiniz o zaman diye.

    biz fener'in 15 sene önceki hali gibiyiz. yok keneth anderson yok ortega gelsin yok moldovan fransa gol kralı yok bilmem ne gelsin de gelsin. transfer şov yapalım istiyoruz. bu hataya bazen ben de düşüyorum yalan yok.

    şu an mesela sinan gümüş revaçta dimi, bu çocuk yarın öbür gün bir hata yapsa, ne bileyim twitter'da falan bir şey dese çocuğu yiyip bitiririz.

    mesela mersin maçında ilk yarı kötü oynadık ya hemen başlamış adam asmalar, yok semih stoper değil, yok sabri top oynamıyor, yok burak kazma. e ne oldu ? mersin o oyunu 90 dakika oynasa zaten real madrid olur. tek hatamız pas yapıp mersini kıramamaktı. sonradan da maçı çevirdik zaten.
    he bu arada pas yapıp tempoyu düşürememek konusunda da taraftarın bakış açısının rolu var. çünkü iki yan pas yapsalar hemen başlayacaklar yuhalamaya.
    beğenmediğimiz hamit sabri ikilisi bir kanat oyunu doğaçlama nasıl oynanır resital sundular mesela. ama kimse bahsetmez hala sabri orta yapamıyor, hamit hazır değil cart curt.
    bakın ben de ister istemez yapıyorum bunu yazıyorum hatta buraya sonra pişman oluyorum ama kendime ibret olsun diye silmiyorum.

    tamam anlıyorum yerliler gereğinden fazla para alıyor ok. fakat bunun sorumlusu da biziz.
    sen de passolig alıyorsun, bilete gereğinden fazla para ödüyorsun, dandik dandik geri dönüşüm üründen yapılmış gs store malına 150 tl veriyorsun. digiturk'e 60 70 lira veriyorsun aylık. arz-talep ilişkisi var. futbolcu ücretlerinin artması kadar doğal bir şey yok bu durumda.
    sonra da passolig almayınca sen galatasaray'ı sevmiyor musun. store'daki ürünler berbat diyince yapacak bir şey yok kulübe destek olacağız diyorsunuz. aynı şey fener , bjk için de geçerli.
    bir sürü ülkeye gittim viola store'dan barcelona'ya ferrari'ye bizimkiler kadar dandik merchandise görmedim arkadaş.
    neyse arkadaşın başlığını kirletmeyelim. kendisine söyleyeceğim şu ki fener'in de bizden farkı yok merak etmesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın