• 169
    (bkz: inancın zaferi)

    bir spor yazarı olsam bu başlıkta yazardım yazımı. çünkü bu maç gerçekten'de inancın zaferi...

    ikinci gol öncesi alınan penaltıdan örnekle başlayalım; burak yaklaşık 40 metre depardan sonra penaltıyı alıyor selçuk inan ve wesley sneijder'in ısrarlarına rağmen vermiyor topu kaçırırsa taraftarın onu asacağını bilmesine rağmen alıyor o sorumluluğu ve güzel bir vuruşla gole çeviriyor. inanç işte

    üçüncü gol öncesi sabri sarıoğlu çıkmaya çalışan mersin idman yurduna yaptığı şok pres sonucu topu kayarak alıp gecenin diğer yıldızı burak yılmaz'a veriyor burak yılmaz kariyeri boyunca yapmayıp'ta hamza hoca geldikten sonra yaptığı şeylerden birini gene yapıyor topu önce kontrol edip sonra bindirme yapan sabrinin önüne çok güzel bırakıyor sonunu biliyorsunuz zaten.

    son olarak hakan balta, chedjou'nun pas alternatifi olmadığı için dripling deneyip topu kaptırdığı pozisyon sonrası geriye koşuşu ve birazda mersinli oyuncuların aptallığı nedeniyle kurtardığı pozisyon inanmayan adam o pozisyonu kurtaramaz.

    sonra aklıma melo'nun son dakikalarda welliton'un tam topa vuracekken ayak koyduğu pozisyon inanan adamlar bunları yapar beyler şampiyonluğa inanan adamlar yapar!

    hani bizim bizler inandık,sizde inanın diye yaptığımız tezahürat varya bu takım inanmış beyler! her şeye rağmen başaracağına inanmış.

    bu konuda teşekkür edilmesi gereken tek isim hamza hoca

    tabi bu işin biraz romantik kısmı teknik olarak konuşulacak fazla bir şey yok. takım hala aynı takım hala diri ve temposu yüksek orta sahalara karşı zorlanıyoruz. hala hızlı kanat oyuncularına ve çapraz atılan toplar'da bekler kademe hataları yapıyor.(allah'tan bugün mersin ortasahası kanatlara top atacak yeteneğe sahip değildi) ama devre arasında bu işlerin tamamen çözüleceğini minimum'a ineceğini düşünüyorum izleyip göreceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın