resim
Duygun Yarsuvat
Görev:-
Doğum:18.08.1937
Ölüm:10.09.2021 (84)
Uyruk:Türkiye
  • 192
    söylediklerini ele alırken şuralara dikkat etmekte, algı manipülasyonuna gelmemekte fayda var;

    duygun yarsuvat, fenerbahçe şike yapmadı dememiştir.

    duygun yarsuvat, aziz benim qnq yha o öyle bişi yapmas xd dememiştir.

    duygun yarsuvat ben cemaattenim ya da bizi cemaat şampiyon yaptı da dememiştir.

    duygun yarsuvat bana kalırsa şunu demek istemiştir; aziz yıldırım bilindiği üzere tayyip'le arası iyi ve ortak çalışan biriydi. cemaat-akp ortaklığı ise iki büyük gücün deniz olan devlet malını paylaşamaması yüzünden gittikçe yıprandı ve aziz yıldırım, cemaat'in akp'ye vuracağı darbede piyon olarak kullanılmak istendi. bunun için de zaten karanlık bir adam olduğu için 2010-2011 sezonundaki bütün pis işleri ortaya döküldü ve kendisinden bunların ifşa olmaması için para istediler. aziz de vermem deyince 3 temmuz olayı patlak verdi. yani şike kesinlikle var, bunu aziz bile inkar etmiyor.

    burada bizi ilgilendiren şey duygun başkanın neden durup dururken böyle laf ederek ortalığı bulandırdığı. yahu başkanım bırak adamlar ne bokları varsa yesinler, sanane, banane, bize ne amk. bu liselilerin kulüp üzerindeki oligarşilerinin bu yüzden son bulmasını istiyoruz işte, adamlar bir cümleyle öyle bir kaosa sürüklüyor ki kulübü fenere medyaya falan bişey kalmıyor. yani galatasaray'daki liseliler okumuş tahsilli ama türk toplumuna eğilmek konusunda hala cahil insanlar. bir grup * kendini bu kadar üstün görüp benliğini toplumdan bu kadar soyutlamamalı. atatürk'ün bu konuda çok önemli bir sözü var;

    "çok tahsilli insanlardan kara cahiller çıkabileceği gibi, hiç okumamış insanlardan insanlığa faydası dokunabilecek büyük alimler çıkabilir."

    dolayısıyla duygun yarsuvat'ın söylediklerini değerlendirirken bunları da göz önünde bulundurmakta fayda var. başkan fener'i ya da aziz'i övmüyor ancak nasıl konuşacağını, konuşurken lafın nereye gideceğini ve nabız ölçmeyi de bilmiyor. ne kadar sevsek de ünal aysal da böyleydi hatırlarsanız. duygun "galatasaray lisesi türk toplumundan farklıdır" demişti adam hakikaten haklıymış. taraftarla, türk toplumuyla nasıl iletişime geçilir pr çalışması nasıl yapılır hiç anlamıyor bu liseliler. zaten taraftarı sikledikleri de yok ya, neyse.
App Store'dan indirin Google Play'den alın