resim
Duygun Yarsuvat
Görev:-
Doğum:18.08.1937
Ölüm:10.09.2021 (84)
Uyruk:Türkiye
  • 171
    allah'a emanet yönetilen bir kulübün, 2014 ekim'inde seçilen başkanı.

    duygun yarsuvat, bu para isteme olayı hakkında konuşarak iki farklı soruyu ortaya çıkarttı. cemaat bu parayı istediğinde, kendisi acaba bu paranın ne karşılığında istendiğini biliyor mu, bu birincisi. bir diğer şey, fenerbahçe başkanı aziz yıldırım'ın, ota boka ağlayıp zırlarken, kendisi hem atatürkçüyüz deyip, hem de iktidara peşkeş çekmekle meşgul bir insanken ve bu durumda cemaate karşı bir koz olarak değerlendirilecek bir pozisyonda iktidara yaslanmayı seçme tercihini neden galatasaray'ın daha başkanlık pozisyonuna geleli 2 ay olmayan birine verdi?

    haa bir de şu var, sen bütün bunları nereden biliyorsun? bunları yeni mi öğrendin başkan olduktan sonra? ya da 3 temmuz 2011 süreci öncesi aziz yıldırım ile bir yakınlığın var mıydı?

    tabi bana kalırsa her şey bir tiyatro. cemaat vs. akp harbinde, ak parti'nin, kendisini fenerbahçe'yi de yanına güzel bir vole çakma girişimi yani. her şey cemaat'in bok yemesi, bu durumdan fenerbahçe mağdur edildi ve ak parti hükümeti de bu durumdan fenerbahçe'yi tereyağından kıl çeker gibi temizleyecek. böylece de fenerbahçe gibi sözüm ona temiz ve güzide bir kulüp, bu komplo teorilerinden aklanacak, bunu yapan ak parti hükümeti de kahraman ilan edilecek gibi algılıyorum. elbette buna galatasaray da kayıtsız kalmayarak, tarafsız bir göz olarak cilasını çeken bir kulüp imajı verilecek. beşiktaş da zaten dünden razıydı buna.
App Store'dan indirin Google Play'den alın