resim
Duygun Yarsuvat
Görev:Başkan
Doğum:18.08.1937
Ölüm:10.09.2021 (84)
Uyruk:Türkiye
  • 156
    https://twitter.com/...s/544987750148341760

    bir dost sohbetinde bu lafı etmiş başkan. bana çok da tepki gösterilecek bir şey gibi gelmedi zira şantaj dünyanın her yerinde olan bir şey. kaldı ki şantaj türlü türlü naneler yiyen insanlara yapılır. aziz yıldırım ve şurekası tabi ki de şike ve teşvik suçlarını işledi. bu belgelerle ve tapelerle doğrulanmış bir 'gerçek'tir. bunu emniyetin içindeki yapılanma sayesinde bilen cemaat de kendisinden para istemiştir. yıllardır bilinen ama ispatlanamayan gerçekler bunlar. mesela emniyetin 17 aralık öncesi her zaman fethullah gülen cemaatinin elinde olduğu söylenirdi. hiç mi duymadınız bu tür dedikoduları? ya da cemaatin yurt içi ve yurt dışında sahibi olduğu binlerce dershane, okul vs nasıl oldu zannediyordunuz? fethullah gülen'in bunca yıldır bu kadar büyük serveti alın teriyle çalışarak yaptığını falan mı sanıyorduk?

    duygun yarsuvat allah'ın bildiğini kuldan mı saklayacağız sözünden hareketle böyle bir şey söylemiş olabilir. bu demek değildir ki kendisi aziz yıldırım'a sahip çıkıyor. tam tersi daha evvel kendisine sorulan bir soru üzerine bizzat 'şike suçu işlemiş bir insanla bir araya gelmem mümkün değil' demiştir. benim fikrime göre ortada istifa etmesini gerektirecek bir şey yok. zira aziz yıldırım'ı savunduğu falan yok.

    bu dünyada emeğiyle, alın teriyle 3 kuruşa çalışan insanlar var. bir de böyle yattığı yerden, onun bunun açığını kollayıp bulup onlara şantaj yaparak para kazananlar. yıllardır böyle geldi, böyle gidiyor, böyle de devam edecek. değişirse isimler değişir ama sistem hep baki kalacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın