resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:39
Uyruk:Hollanda
  • 7310
    satilmasini mantikli bulan arkadaslar cikmis ortaya birden. tek basina hem ne kadar unutkan, hem de ne kadar cabuk manipule edilebilen bir millet oldugumuzu gostermis adamdir sneijder. 3 hafta once takimdaki herkes gitsin sneijder kalsin olan durum bugun sneijder gitsin ekonomik sikinti var olmus. neden? cunku tv de oyle diyorlar. siz de tv'de gordugunuz bir seyden etkileniyorsunuz. hem merak etmisimdir, ayni maci iki farkli spiker cok farkli tarzlarda anlatsa insanlarin macla ilgili yorumlari nasil olur diye. bence cok farkli olur. birinin elestirerek anlattigi macta takimi begenmezken digerinin overek anlattigi macta harikaydik diyenler kesinlikle olacaktir.
    adam 150 kere kalmak istiyorum dedi. sozlesmemi uzatin dedi. bir macin bir dakikasinda bile umursamazlik yapmadi. tek tek yazmayacagim kazandirdiklarini. menajeri abuk subuk konusan bir adam, kovsun diyorsunuz. yok abi o kafada degil bu insanlar bari bunu anlayin artik. menajeri ayri bir birey, sneijder ayri bir birey.
    basindan beri herkesin guvendigi konu neydi, sneijderi taraftar gondermez. once yonetimde asla satilmaz dedi, sonra olaylari akisina birakti. simdi taraftarda sirtini donmeye baslamis anladigim kadariyla. ulkece istemiyorlar diye gondermemiz gerekiyormus sneijderi. istemiyorlar cunku bu aptal futbol ortaminda ligdeki tek yoktan mac alacak adam. aldi da. alacakta. sampiyon da yapacak. ama siz 10 milyona 30 yasinda adami satalim diyorsunuz. 5 ay sonra hamza sampiyon olamazsa gider, ondan sonra yeni yonetim yeni hoca ikilileriyle 10 yil daha sneijder'in yarisi olabilecek bir adami arariz. akil, fikir diliyorum gitsin diyen butun arkadaslara. gercekten gozlerime inanamadim. o transferden gelecek paranin kulubu kurtaracagina inanan taraftarlar oldugu icin bu adamlar surekli ayni isguzarliklari yapip paralari carcur edebiliyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın