resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:67
Uyruk:İtalya
  • 2235
    başlığı tıpkı 2 sene önceki burak yılmaz performansı sonrası milan baros başlığının hortlatılması gibi aldığımız her galibiyetten sonra gereksiz şekilde hortlatılmakta ve kendisine hakaret etme etkinliklerinin önü alınamamaktadır. geldiği gün bayram yapanlar zaferleri hocası ile beraber gök yüzüne armağan edenler şimdi hakkında "çok komikmiş yönetici kardeş" tadında espiriler yapmaktadır.

    ister beğenin ister beğenmeyin dünyada 20 tane elit teknik direktör yazarsanız bunlar içersinde cesare prandelli'nin ismi geçer arkadaşım. italya'nın başında sözleşme uzatırken, avrupa şampiyonasında italya'yı finale çıkarttığı sene gök maviler şiir gibi top oynarken, bizim taraftara sorsan ağızının suyu akardı teknik direktörümüz olması için. fakat başarısız olunca algı değişiyor işte. tabi canım o italyanın başında bende olsam başarılı olurdum pirlo var balotelli var o var bu var dimi he canım he !

    ilk kez çok farklı şikenin dahi aklanabildiği bir ülkeye geldi, kendi doğrularıyla bir şeyler yapmak istedi ve başarısız oldu hemde çok başarısız oldu olay bu eyvallah zaten kimse de kalsa sabır gösterilse şöyle olur böyle olur demiyor bu adamın futbol anlayışı türk futbolcusuyla uyuşmadı işte. sözlükte öyle bir izlenim yaratılıyor ki sanki adam aziz yıldırım'ın ajanı, bilerek galatasaray'ı batırmak için görevlendirilmiş bir ne idüğü belirsiz bir şahısmış kendisi. siz beter olsun diyebilirsiniz ama ben aynı fikirde değilim ümit ederim italya'da hak ettiği saygınlığı tekrar kazanabileceği bir kulüple anlaşıp başarılı olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın