resim
Gökhan Töre
Takım:-
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:32
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 641
    federasyonunun da, hakeminin de, tüpçüsünün de... allah sizi bildiği gibi yapsın lan, iki gram futbol zevkimizin de, liginde anasını bellediniz lan. benim izlerken içim acıdı, kim bilir o dirseği yiyen futbolcunun nasıl canı yandı, ve bu dirseği atan kişiliksiz sarı kart bile görmedi lan. nasıl bir haysiyetsizlik arkadaş bu? nasıl bir aymazlık? beşiktaş yenmiş, yenilmiş, üç puan almış, 20 puan fark açmış, ligden düşmüş bana ne? benim derdim böyle karaktersiz, içinde acıma duygusu olmayan, vicdansız, rezil adamların hiç bir şey olmamış gibi futbol hayatlarına devam etmeleri. adam sokak kavgasında yapılmayacak hareketi binlerce taraftarın, tv başındaki milyonlarca seyircinin önünde yapıyor, sahadaki eyyamcı hakemlerin biri görmezden geliyor, diğeri kolu çarptı diyor. yemin ediyorum bıktım bu durumlardan. memleketin zaten anası bellenmiş, bir de kafa dağıtabildiğimiz ender anlarda, futbol maçlarında aynı haysiyetsizlikleri, şerefsizlikleri görmekten bıktım. engin baytar 12 maç mı ceza almıştı? eğer ona uygulanan kıstası göz önünde bulundurursak bu futbol oynadığını zanneden kişiliksiz herifin en az 20 maç ceza alması lazım. oha diyenleriniz için ekliyorum; tıp bilgim olduğundan değil ama, o sertlikle direkt hasar vermek amacıyla atılan dirsekle o adamın orada kaburgaları kırılabilir, allah korusun iç organlarına bir zarar gelebilir, öyle vuruyor çünkü o dirseği, zamanında buna yakın bir dirsek yemiştim, kaburgalarımın ağrısı ve morluğu haftalarca geçmemişti. o futbolcunun da geçmeyecek belki, nasıl haykırdığını ben duydum tv başında, ama eyyamcı ordusu duymamış demek ki. işte sen milli takımdan arkadaşının ağzına silah dayayan adamı uyarıya bile gerek duymadan milli takıma çağırmaya devam edersen, bir de ödül verir gibi terbiyesizlik yaptığı gencecik çocukları milli takımdan kesersen, üstüne üstlük bu adamın camiası -şerefli ikinciliklerle övünen camia- bu adamı savunmaya devam edip yaptığı pislikleri onaylarsa sonuç bu olur.

    lanet olsun be, mahvettiniz futbolu da, ligi de, üç kuruşluk keyfimizi de... bu işlerin bu noktaya gelmesinde bir katre kadar payı olan kim varsa allah belasını versin e mi.

    kusura bakmayın, yine formatı kaldırıma yatırıp iğfal ettim, ama bıktım usandım bu kişiliksizlerin masa başı oyunlarından, aymazlıklarından, pisliklerinden...

    futbol oynadığını zanneden insanlıktan nasibini almamış bir yaratık bu eleman. daha ötesi değil.

    edit: şimdi bir daha izledim de, tam dirseği attığı anda bu kişiliksizin suratına bir bakın, böyle iğrenç bir ifadeyi sokakta görsem en yakın çöp kutusuna bütün iç organlarımı kusarım lan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın