resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:67
Uyruk:İtalya
  • 2209
    ne oldu, nasıl oldu bilmiyorum ama galatasaraya dair en büyük hayal kırıklığım kendisi oldu.

    fiorentinanın başındayken yaptıkları inanılmazdı. ta 2009dan beri prandellinin galatasarayda görev almasını içten isteyen biriydim. geldiğinde de aşırı sevinmiştim. hele ki bayram tutumlunun saçma sapan açıklamaları -ki bu açıklamalara göre galatasaraya dünyaca ünlü hiçbir teknik adam artık gelmeyecekti- sonrası gelişi iyice bayrama çevirmişti günümü.

    anlamadım, olmadı. her oyuncu kendisinden şikayetçiydi. sneijder dahil buna. sneijderın şikayetçi olduğu bir teknik adamla ilgili mutlaka bir sıkıntı vardır.

    a) tercümanı felaketti: tercümanı felaketti de, sneijderla italyanca anlaşabilirdi. onun bile güvenini kazanamadığına göre tek başına tercüman meselesi değil bu.

    b) ünal aysal verdiği sözleri tutmadı: bu daha büyük olasılık. zira büyük hedeflerle senin aklını çelen adam eğer daha ilk zorlukta senin önüne engel çıkarıyorsa ister istemez şevkin kırılır. daha sonra bu başkan bir de yarı yolda ayrılıyorsa hepten pusulan şaşar.

    en nihayetinde türkiyede kimseye saygısızlık yapmadı, efendi gibi işini yapmaya çalıştı ama başaramadı. arkasından sallamanın lüzmu yok. kulübü büyük borçlara da sokmadı, çirkefliğe de başvurmadı. yolu açık olsun, italyada mutlaka başarılı olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın