• 6
    bu tarz cezalarla adımızın sıkça anılması tat kaçırmaya başladı artık. "vergi kaçakçısı" gibi bir algı oluşuyor/oluşturulmaya çalışılıyor halk arasında, medyaya verilen bu malzemeyle de itibarsızlaştırma ve bir nevi "ayağınızı denk alın" mesajı veriliyor bana göre.

    bir başka konu da bugün konuyla ilgili kulübümüzün kap'a yaptığı açıklama: "şirketimiz daha önceki yıllarda da benzeri vergi uyuşmazlıklarında inceleme aleyhine dava yoluna müracaat ederek veya idare ile uzlaşma yoluna giderek hukuka aykırı inceleme ve değerlendirmelerin önüne geçmiş ve söz konusu tutarlarda büyük indirimler sağlamıştır. yeni inceleme sonuçları da yetkililerimiz ve uzmanlarımız tarafından halen bu bağlamda değerlendirilmektedir”

    bana göre burada kullanılan ifadeler çok hatalı. "büyük indirimler sağlamıştır" diye bir ifade kullanırsan sokaktaki adam da haklı olarak şöyle düşünmez mi: adamlar kolayını bulmuş, usulsüzlük yapıyorlar, kapalı kapılar arkasında da bir şekilde ayak oyunuyla indirim yaptırıyorlar. burada bile yazılmıştı silinmiş o entry, nasıl olsa ödemeyiz falan diye bir entry vardı.

    diğer kulüpleri eleştiriyoruz haklı olarak da, yönetim hatalarından dolayı da zor durumlara düşüp itibar kaybediyoruz. çok detay bulamadım bu cezayla ilgili, haklı mıyız haksız mıyız bilemiyorum ama neden sürekli bu tarz cezalar geliyor bize anlamıyorum*. kimlerin hatalarından kaynaklanıyorsa bunlar bir şekilde ortaya çıkarıp kulüp olarak da cezasını vermeliyiz diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın