resim
Hamit Altıntop
Görev:Spor Yönetimi
Takım:Türkiye
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 3871
    https://pbs.twimg.com/media/B4j-xdaIAAESASB.jpg

    haklı bir eleştiri.

    hamit geldiği sezon dışında sakatlıkların da etkisiyle neredeyse hiçbirşey yapmamıştır. bunun yanında yanlış bilmiyorsam 3.2 milyon euro gibi fazlasıyla dolgun ücret almaktadır.

    istatistikleri tabi ki haberde söylendiği gibi olamaz bunu onlar da biliyor. maksat söylemek isteneni göze sokmak, ki iyi yapmışlar. sen ne yapıyorsun da ona buna laf çarpıyorsun derlerdi, demişler ve haklılar.

    hamit'in yaptığı eleştiriler hepimizin evde, bilgisayar başında, arkadaş ortamında yaptığımız mantıklı eleştiriler. ama biz sahada değiliz, bizden beklenen birşey yok, 20km koşmamızı gerektirecek bir durum yok.

    ama hamit sahada. o eleştirdiği adamlarla omuz omuza oynuyor, eleştirdiği beğenmediği ligde yıllardır hiç haketmediği paralar kazanıyor. hiç hamit'in "yok ben bu seneyi sakat geçirdim ücretimiz yarısını almak istemiyorum" dediğini hayal edebiliyor musunuz?

    evet bende edemiyorum.

    ama yenildikten sonra kameralara koşup: "eööö türk futbolu bok gibi, eööö transferler yanlış, eöööö sistemimizi değiştirmemiz lazım"

    sen iyi oynadın mı? sen geliştirdin mi kendini? sen ne yaptın maçta gözünü seveyim? o laf soktuğun adamlar kadar oynuyorsun bu neyin ağzı?

    "göte göt dedi" diye savunuluyor bu durum.

    göte göt o diyemez.

    ben derim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın