• 516
    takım halinde galatasaray defansını düşünürsek tabi ki eksikler var. özellikle geri dönme konusunda. fakat takımda geri 4lü ve ön libero pozisyonunda oynayan oyuncuların hataları bence yuzde70 civarında.
    bir kere takım 10 kişi topun arkasına geçtiği zaman bile 1 pasla pozisyon veriyoruz. bunun sebebi geri 4lünün ofsayta konsantre olup derinlik yaratamaması. bekler ile stoperler arasında bağ kopukluğu o araya sürekli adam kaçmasını sağlıyor. o araya giren adama stoper mi mudahele edecek bek mi edecek kafa karışıklığı yaşıyorlar. beklerin pozisyon hataları ile stoperler de ortada kalıveriyorlar. canımız cigerimiz melo'dan bir mehmet topal performansı alamıyoruz. sürekli hamle yapıp basmak istiyor biraz da olsa rakibi oyalayamıyor.
    sözün özü bizim geri 4lüde biraz tecrübeye yatırım yapmamız gerekiyor sanırım. wenger bile o kadar bebe oynatıyor ama savunmadaki mertesacker'i kesmiyor. semih'i sag beke cekip chedjou'nun yanına sert güçlü ve pozisyon kaybetmeyen bir stoper almalıyız hakan'ı da sol bekte oynatmalıyız. aklıma gelen ilk çözüm bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın