• 24
    (bkz: #1612262)

    normalde özelden yazardım ama bu mantalitede çok yazar olduğu için buradan seslenmek istiyorum.

    arkadaşım burası galatasarayı sevenlerin yeri, neden kaos çıkarma çabamız olsun. "başka galatasaray yok", "bırakın da bütün oyuncularımızı destekleyelim" gibi lafların altını doldurmak gerek... eğer takım içinde herkesin desteklenmeyi hakedecek düzeyde olduğunu düşünüyorsanız amenna ama zaten bu lafları edenleriniz takım içinde bazı kişilere tepkili... aynı mantaliteye sahip yazarların daha önceki "bazı"lara da takımdan ve kulüpten ayrıldıktan sonra ölümüne saydırdığını biliyoruz. tamam kısa vadede takımın başarısını istiyorsunuz ama uzun vadede çok zarar görüyor takım ve en önemlisi siz de çok net bir tavır koyamamış oluyorsunuz en hafif tabiriyle.

    önyargı kısmına gelirsek, biz takımı gözlemleyip değerlendirmelerde bulunmaya çalışıyoruz, bence bu önyargıdan en uzak fiil. ve galatasarayı önemsediğimizi gösterir.

    hamza hamzaoğlu'nun ve bundan önceki teknik direktörlerin sırf taraftarla arayı yapmak için selçuk inan'ı kaptan yapmasını desteklemeyenlerden biriyim, çünkü o vasıflara sahip değil. bu benim ibne basınla "paralel" bir kafaya mı sahip olduğumu gösterir. ben sadece takımın sırf kısa vadede değil uzun vadede ve "karakter" anlamında yükselmesini isteyen sade biriyim. en büyük önyargı da ben ve benim gibiler hakkında bu şekilde atıp tutmak işte...
App Store'dan indirin Google Play'den alın