2014-15 EuroLeague Kadınlar A Grubu 5.Hafta Maçı
16:00 Divs Sport Hall
77 - 67
  • 4
    nuria martinez 3.kez bombos turnike kaciriyor. bu kacirdigi bos turnikelerin disinda benim saydigim 4 kez de sacma sapan top kaybi yapti. hicbir sutu girmedi ve bunlarin cogu bos suttu. bu kadini aldigimiz gun kaderimiz cizilmis, kaski'de iyi oynamis olabilir ancak galatasaray 4maglubiyetle baslamissa euroleague'e en buyuk sorumlusu bu kadin. berbat oynuyor.

    ilk yari sonucu 33-33. casas da cok dengesiz. sut sekli berbat. eger yetenkli olsaydi bodiroga benzetmesi yapabilirdim sut sekline cunku o da sutu cok alttan cikartirdi ancak come on bodiroga'ydi adam. casas ise klasik turk oyuncusundan biraz daha iyi sutor belki ama o da bos turnike kacirmak konusunda nuria martinez'den asagi kalir degil.

    bu kizlara nasil turnike atilacagini mi ogretmediler acaba, o kadar keskin ve duz birakiyorlar ki top girmek istiyor ama pota yuru git der gibi uzaklastiriyor topu. biraz yukaridan yumusak birakir insan ya da ne bilim mumkun oldugu kadar cembere yakin yere vurdururak birakir. bu kadar kotu olamaz bir profesyonel basketbolcu dedikce beni mahcup edip bir boktan hata daha yapiyorlar.

    mac 33-33 ise yatip kalkip uzunlara dua etsinler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın