• 375
    biri yilan'in basidir, haindir, oteki arkadasina baglidir. kimse bana burak takimi satiyor demesin. eskiden ne yapiyorduysa, deli gibi gol attigi donemde takim oyununa katkisi ne idiyse bugunde o. simdi gol de atamiyor formsuz ve moralsiz oldugu icin. yedek kalsin, oynamasin eyvallah ama selcuk icin hissettigim olumsuz hislerin hic biri burak icin yok. sinirlenmiyor muyuz her sacmaladiginda?. o ayri.
    basinin bilincli bir sekilde uzerine gelip her hareketini elestirdigi zamanlari da unutmadim, simdi zaten formdan dustu, taraftarla arasi acildi kimsenin adini agzina aldigi yok. takim oyununa olan katkisizligi ve acikca 2 metre yanina pas atamadigi gercegi ile asla tek forvet oynamamasi gerek. yeteneksiz, asiri yeteneksiz, dayanilamayacak kadar yeteneksiz ama hain degil burak. ne zaman kufur yemedi taraftardan? iki gol atmis olsun ucuncuyu kacirdiginda kufru basmiyor muydu tribunler? napiyodu agliyor muydu selcuk gibi? formayi cikartip hocasina verdi mi? sakatim diyip oyundan cikmaya calisti mi? goz gore gore adam kovalamayi birakti mi? takim arkadaslarini savunmamazlik etti mi?
    bu ikiliden biri yeniceridir, otekide cocukluk arkadasina sadik bir yetenek yoksunudur, ama hain degildir. selcuk ile duygusal iliskisini isine yansitmasi yuzde yuz hatadir, ama bunun meyvesini yerken de bu hataydi. yok soyle gol kacirdi yok su pasi atamadi yok su topu tutamadi diye gelmeyin bosuna. bu beceriksizliklerin sonucu yedek kalmaktir, zam almamaktir vs.
    hain damgasi yemek degil. biri kulupten gonderilecekse selcuk gitsin, hem de nereye giderse gitsin artik. fener'e gitsin umrumda degil. volkan'i muslera'nin yerinde gormekten daha kotu hocasini satan adami o formayla gormek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın