resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:66
Uyruk:İtalya
  • 2126
    şu adam için hala daha, harcadılar, yazık ettiler, türkiye'ye fazla, muhabbeti eden insanlar var. arkadaş, vizyon falan denmiş. neremle gülsem bilemedim. neymiş bu adamın vizyonu ben gerçekten çok merak ediyorum.

    kendisi galatasaray'da başarısız olan ilk teknik direktör değil, sonuncusu da olmayacak. burda insanların anlaması gereken bir şey var. prandelli'den bu kadar nefret edilmesinin sebebi şu ana kadar başarısız olması değil, aynı yanlışlarda ısrar ederek, doğruyu bulacağını sanması.

    einstein'ın şu güzel lafı belki de prandelli'yi ne iyi özetleyen söz: "aptallığın en büyük kanıtı, aynı şeyi defalarca yapıp farklı bir sonuç almayı ummaktır."

    burak yılmaz, selçuk inan, dzemailli, veysel, hamit gibi tercihleri ile hep farklı bir sonuç almaya çalıştı. ulan vizyon diyorsan, vizyon dediğin lucescu'da var. şu an süper lig'de 10. sıranın üstündeki hiçbir takımın oynatmayacağı futbolcular ile şampiyon oldu, cl'de çeyrek final yaptı. vizyon budur.

    ayrıca kusura bakmasın ama zerre adaleti yok bu adamın. sezonun tartışmasız en kötü 5 futbolcusundan biri olan selçuk inan'ı bir defa bile kesemedi. bitik durumdaki burak yılmaz'da anlamsız ısrar etti. sneijder'ı bi sol kanat oynattı, bi ön libero. takımı ileri taşıyacak yegane isim olan bruma 3 maç 18'e alınmazken 4. maç 11 başladı. ligde 5 maçtır oynamayan pandev'i aldı cl'de maça çıkardı. adaletsiz ve istikrarsız bir insanmış prandelli. ben bunu gördüm.

    vizyonu olan adam, geldiği takımda bunu ilk ay hissettirir. prandelli geleli 5 ay oldu, daha takımı tek bir olumlu etkisi yok. bak tek bir diyorum ya. takıma pozitif yansıyan tek bir şey yok.

    leo franco ve zapata ile birlikte galatasaray'a gelen en kötü yabancı.

    hagi'nin üstünden bir de prim yapılmaya çalışılıyor. ulan hagi derken önce gidip bi abdest alacaksınız. hagi dediğin adama bu kadar bile kredi tanınmadı. daha iyi teknik direktördü ya da daha başarılı olurdu demiyorum ama şu kadronun yarısı hagi'de yoktu. hagi gelmesin bence de ama hagi şu adamdan daha kötü teknik direktörlük yapmadı galatasaray'da.

    prandelli'nin daha da büyük bir takım çalıştırabileceğini düşünmüyorum. mancini gibi piyasası olan bir adam da değil. zaten bence teknik direktörlük yapması da acilen yasaklanmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın