• 209
    http://soruyorum.com.tr/sc/Q0jg galatasaray'ın en kötüsü anketlerinde sürekli 3 isim dolanıyor, bu maçta da selçuk inan ilk sırayı aldı, alması da lazım. her hafta yapıyoruz, her hafta ilk sırada yer alıyor, her maçta saçma sapan işler yapıyor, lan herkes aynı şeyi düşünüyor, herkes kötü olduğunu biliyor ama bir türlü bizim teknik adam bunu göremiyor. kim bu? prandelli, e bu da sürekli "en kötü" sıralamasında ilk 3'te olan adam.
    teknik adam dediğimiz herif, 1-0 geride olduğu halde oyunu bizim evden izlediğimiz gibi izleyen adam lan, bayağı böyle ilk değişikliğini 75. dakikada forveti ikileyerek yapmış. yanlış kadro çıkarabilirsin, yanlış taktik verebilirsin ama be ağzını kırdığımın oğlu nasıl olur da nutkun tutulmuş gibi oyuna geç müdahale edebilirsin aklım almıyor.

    burak yılmaz'ın yaptıklarını gösteren video hazırladılar, videoyu hazırlayan adamı itin götüne soktular, e ulan burak yılmaz dediğin adam bu? sen bunu pivot santrfor oynatırsan olacaklar bunlar, kendisine atılan 10 topun beş tanesi top kontrolünü sağlayamadığı için duvara çarpmış gibi olur, iki tanesini faul yaparak kaybeder, 2 tanesinde ofsayttadır, bir tanesini de arkadaşına pas verebilir. malzeme bu çünkü.

    zaten yetişkin bir selçuk'un topu kontrol edip arkadaşına topu aktarması 3 saat sürer, bunu yaparken de baskı varsa topla rakip arasına girerek kendisini yere bırakır, ondan sonra da faul bekler. her hakem de yemez bunu, bugün yemedi, elinde patladı.

    velhasıl kelam artık yeter yani, allah'ınız varsa yeter, yeter artık mağdur edebiyatı yaptığınız, yeter artık taraftarla didiştiğiniz, kendinizi toparladığınız yok, en ufak bir umut ışığı gösterdiğiniz yok, e oğlum yeter artık gerçekten, işini iyi yapamadığını düşünüyorsan artık bir kenara çekil, de ki "benim biraz zamana ihtiyacım var, ben yapamıyorum sanırım". bitkisel hayata girmiş hastanın iyileşmesini bekletiyorsunuz bize amk ya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın