resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:67
Uyruk:İtalya
  • 2024
    kendisine verilen hic bir soz tutulmamis olmasina ragmen sorun cikarmamis adam. kendisinde peygamber sabri varmis. bu siktiriboktan kadroyla mevcut sartlar altinda oynatacagi oyun da belli. kendi adima elestirebilecegim tek konu bruma'ya sure vermemesi ama onun da hakli bir sebebi vardir.

    uber formsuz takim kaptani selcuk inan ile 5 senelik astronomik bir sozlesme imzalanmis ve adami futbola odaklayamiyorsun. burak yilmaz denen kazma da ayni astronomik kontratla gelecegini garantiye almis ve maalesef tum kazmaligina ragmen takimdaki en yetenekli forvet. yonetime sundugun transfer listesinden alinan oyuncu sayisi sifir. yerli oyuncu kalitesi olarak yerel rakiplerinin altindasin. yabanci rakiplerinle ise mevcut yabanci kuraliyla mucadele etmen mumkun degil.

    prandelli'nin hatasi yok mu, var elbet. ama mevcut sorunlarimizda en buyuk payi kendisine ayirmak kocaman bir sorun yigini icinden sadece minik bir parcayi cimbizla cekip almaktan oteye gitmez. sorunun buyugu eldeki abuk subuk yerli futbolcu toplulugundan ve yonetim hatalarindan kaynaklaniyor. bunlar duzelmeden ha prandelli gelmis, ha lucescu gelmis, ha ben gelmisim bir sey farketmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın