• 433
    hiçbir zaman ideal 5 numara görmediğim, 4 numara da görmediğim oyuncu. 5 numarada %100 ile oynadığı ve mücadeleden asla vazgeçmediği zaman idare ediyordu. kalıplı ve uzun boylu 5 numaralara karşı savunma zaafiyeti yaşadığı bilinen bir gerçekti. ikili oyunları bitirmedeki eksikliği onun en büyük problemi. potaya yakın alıp bitiricilikte sorun yaşaması büyük sorun. topu alıp tak diye çemberin içine vuramıyor. orta mesafe şutu yok, dış şut tehditi hiç yok. bunun dışında ise mücadele ruhuyla takıma pozitif enerji veriyordu, ribauntlarda iyiydi, ikili oyunları bitiremese bile iyi oynuyordu, hareketli geldiğinde potaya iyi gidiyordu.

    furkan ayrılarak kendisine bir yol çizdi ama bu yol sandığı kadar kolay olmayacak. hele nba'e giderse baya zor olacak. ya iyice kalıplanacak, güçlenecek ve gerçek bir 5 numara gibi sırtı dönük oyuna döneceki potaya güçlü gidecek ya da şutlarını geliştirecek 4, 4,5 numaraya evrilecek. yoluna euroleague'de devam ederse (etme şansı var mı bilmiyorum) kendisine süre bulmakta çok zorlanmaz. mücadelesiyle her zaman iş yapar.

    o gitti biz ne kaybettik dersek mücadele ruhumuzdan kaybettik derim. furkan bizim son topa ruhumuzun baş aktörlerindendi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın