• 190
    oyuncu ödemelerini cebinden yapması gerekmiyor, sadece adam gibi takımın haklarını savunması, takımı koordine etmesi bekleniyor aynı görev tanımında yazdığı gibi. ben bu adamın geldiğinden beri faydalı bir iş yaptığını hatırlamıyorum. tek tek sayayım da bazı unutan arkadaşlar tekrar hatırlamış olur belki.

    - hakemler tarafından yıllardır sürekli ezilmemiz. recep ankaralı, engin kennerman, murat biricik gibi tetikçi hakemler yıllardır hakkımızı yemesine rağmen hala bu herifler maçlarımızı yönetebiliyor ki üstelik recep ankaralı şike tapelerinde yaptığı da malumunuz.

    - ilkan karaman (kendisinin kişilik olarak sıkıntılı olmasına rağmen)transferinin fiyaskosu

    - lindsay whalen'ın elden kaçması ve şampiyonluğun elden gitmesi

    - şuacan pişkin denen ne idüğü belirsiz herifin galatasaray basketbol takımında forma giymesi

    - nikolov'un üç yıla yakın bir süredir türkiye'de yaşamasına rağmen vatandaşlık alamaması(duşan cantekin, valentin pastal ve daha bir çok adam bir gecede türk yapılmışlardı)

    - ışıl alben takımda kalacak dendi, gitti,

    - zellous, alba gibi geçen sene tarihimizin en büyük başarılarını yaşatan oyuncularımız gitti

    - markoishvili'ye 200bin euro fazla veremedik ve cska'ya gitti

    - geçen sene karşıyaka maçında yaşanan olaylara rağmen maçı tatil ettiremedik, kendisi ve oyuncuularımız sahada tartaklandı. sesimizi çıkaramadık, yeterli tepki veremedi.

    - yıllardır her sene sponsor kaosu yaşanıyor,adam gibi bir sponsor bulamadık.

    - geçen sene fenerbahçe serisinde yaşananları kulüp yönetimi ile birlikte çok kötü yönetti.

    - twitter'de ergen çocuk misali yazdığı yazılar, bir dediğinin bir dediğini tutmaması,

    - tekerlekli basketbol takımının beşiktaş ile yaptığı maçta yaşanan skandal, beşiktaş taraftarının yaptıklarına rağmen bizim suçlu durumuna düşmemiz.

    - üç sezondur yaşanan sakatlıklar

    - hawkins olayı

    - domercant'in önceki sezonarda çok ciddi sakatlıklar yaşamasına rağmen transfer edilmesi. aynı durum jawai için de geçerli.

    - üç sezondur her hafta gündeme gelen ve gökhan gönül'e sakatlık şoku gibi bir loopa giren galatasaray'da mali kriz sendromu,

    - her taraftar olayında bizim taraftarımızı suçlaması (bu konuda kısmen kendisine katılıyorum, ancak sen yöneticisin politik davranmak zorundasın)

    - yayıncı kuruluş ile ilgili yaşanan sıkıntılar

    - her sene transferde geç kalmamız ve yanlış transfer tercihlerimiz.

    - altyapıda muhteşem bir atılım yapılmışken (türkiye'de), yıllardır neredeyse tek bir hamlemizin olmaması (sadece geçen sene genç takımımız şampiyon oldu) beşiktaş'ın bile bu kadar düşük bütçesine rağmen kartal, doğukan, enes taşkıran vb. gibi potansiyelli oyuncuları var.

    - furkan'ın kaçabileceği apaçık belliyken gerekli önlemlerin alınmaması ve elimizden kaçması.

    - en önemlisi tbf denen yardakçı kuruluşa adam gibi bir kere tepki koyamamız.

    evet bu adam basketbol şube koordinatörü, yukarıda yazdığım mevzuların hepsinde %100 suçlu değil elbet, ancak her bir olayda mutlaka katkısı var. ulan bu adam bu olaylardan sorumlu değilse bu adam ne işe yarıyor biri bana söylesin. yıllardır her gün farklı bir kaosla boğuşuyor basketbol takımımız ve bu adam suçlu değilmiş. dua edin ergin hoca var bazı şeylerin önüne set çekiyor, yoksa bu yaşananlar çarpı üç kaosumuz olurdu.

    bu sözüm ona koordinatörü savunanlar biraz daha düşünsün, yoksa elimde daha skandallar bitmedi de içim sıkıldı yazarken bıraktım. hala bu heriften nefret etmediyseniz devam edebilirim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın