resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 3930
    muamma olan bir konu var ki o da mancini ayrılmadan önce malum görüşmede ve gelecek sezon planlarında ünal aysal'dan hangi taleplerde bulundu, aysal bu talepleri hangi gerekçelerle kabul etmedi ? hepimiz biliyoruz ki sinyor kalma niyetindeydi hatta italyan basınına bile öğrendiği türkçe kelimelerle ilgili espiriler yapıyordu gitmesinin arifesinde kalacağını söylüyordu..ne olduysa aysal ile yaptığı bir kaç saatlik görüşmede oldu defter kapandı gitti. ne o taleplerine dair net bir açıklamada bulundu ne ünal aysal olay sadece "fikir ayrılığı" denip geçiştirildi. eğer son zamanlarda ortaya atılan selçuk ve burak yerine futbolcular istediği ve aysal'ın bunu kabul etmediği haberi doğruysa kesinlikle çok büyük olaydır.

    transferde isimli futbolcular istedi tezi var ki hiç inandırıcı gelmiyor bu adamda biliyor neredeyse 1 sezona yakın süredir çalıştığı galatasaray'ın etini budunu gidip defansa thiago silva'yı isteyeceğini hiç zannetmiyorum ancak yine öyle bir kamuoyu yaratıldı ki sanki mancini galatasaray'dan man.city ayarında arap sermayesine sahip bir kulüp gibi transferler istedi..

    kim ne derse desin çok klas adamdı sinyor gittikten sonra ne aysal, ne kayserispor maçından sonra "mancini istifa !" diye bağıran tarafar, nede oyundan çıkarılıp formasını yardımcısına veren futbolcular hakkında tek bir kötü kelime konuşmamış bilakis uzaklardan hep sempatisini belli etmiştir. bir sezon başı kampını hak ediyordu bu takımla, açıkçası kalsaydı ben gereken yerlere neşteri vuracağını da kesinlikle düşünüyordum yolu açık olsun..
App Store'dan indirin Google Play'den alın