2014-15 EuroLeague 6.Hafta Maçı
20:00 Abdi İpekçi Spor Salonu
110 - 103
  • 43
    fırsatı olan herkesin bir dakika bile tereddüt etmeden gitmesi gereken sezonun bizim açımızdan kırılma maçıdır. bugün olur da kızılyıldız'a kaybedersek top 16 şansımızı ciddi anlamda tehlikeye atacağız ve önümüzdeki yıllarda euroleague için daimi üye olma şansımıza maalesef ağır bir darbe vuracağız.

    normal şartlar altında rakipten çok daha kaliteli bir takım olmamıza rağmen gerek basketbol şubemizin içinde bulunduğu vaziyet gerekse de yine başımıza musallat olan sakatlık belası sebebiyle maçta şanslar eşite yakın durumda oluyor. tabi bunda rakibin son günlerdeki formu da etken. baskı altında oynamaya alışkın bir takımla oynuyoruz zira kızılyıldız'ın taraftar grubu olan delije adından da anlaşılacağı üzere tam bir manyaklar ordusu ve sahalarında oynadıkları her önemli müsabakayı mutlaka domine edip takımlarını ateşleyebiliyorlar. fakat baskıya bu kadar aşina olan kızılyıldız takımına cehennemin babasını yaşatabilecek bir taraftar topluluğu da istanbul'da mevcut.

    aynen doğru tahmin onlar bizleriz. galatasaray taraftarı. zamanında bunu cümle aleme defalarca tecrübe ettiren, kabul ve saygı gören bizler. yazının en başında da dediğim gibi imkanı olan herkesin bu maça gitmesi lazım arkadaşlar. çünkü biz günümüzde olursak takımın nasıl coştuğunu ve rakip kim olursa olsun ringdeki bir boksör misali rakibine ardı ardına balyoz gibi yumruklar indirebildiğini biliyoruz. durum böyle olursa yukarıdaki faktörlerden dolayı 51'e 49 bize yönelik olan ibre 99'a 1'e çıkar yine bizim lehimize.

    o zaman haydi aslanlar!, haydi yenilmez armada! diyoruz. allah yardımcımız olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın