• 13
    çok şaşırmadığım olaydır. zira türkiye'de böyle bir olay gerçekleşecekse onun içinde ya volkan demirel, ya aziz yıldırım, ya da emre belözoğlu vardır.

    şimdi olaya bir bakalım:

    aziz yıldırım "gerekirse hakem odası da basarım"diyor. kendisini tff başkanı yıldırım demirören kınıyor ve bir mesaj yayınlıyor. bunun üzerine aziz yıldırım şu açıklamayı yapıyor. dikkat!

    "demirören beni kınayamaz. demirören, önce ay-yıldız’ın şerefini kurtarsın. gelenden 3, gidenden 4 yiyorsun. beni kınayan da demirören olmayacak. 2002’de brezilya bizi zor yeniyordu. böyle bir algı yapıyorlar ki, milli takım’ı unutturuyorlar. milli takım 10 tane de yiyebilir, mesele o değil. çok seyirci getirdik falan, bunla algı değiştiriyorlar. siz kazakistan maçını düşünün. orada puan kaybederseniz, ne yapacaksınız?"

    bunun üzerine, maçtan hemen önce, yeni amasyaspor formalı ( http://imgim.com/...8895469258e433f2.jpg ), gfb dövmeli ( http://imgim.com/...n-6694568_5029_m.jpg ) fenerbahçeli bu arkadaş volkan demirel'e sövüyor. yine ne gariptir ki arena'da hiç küfür yememiş * bu kendini kaleci sanan oluşum darılıp * sahayı terk ediyor.

    daha sonra stadı terk eden bu arkadaş, velisi emre belözoğlu'nu da alıp (ki emre bensiz pislik olmaz diye düşündü sanırım) stada geri geliyor. sonra maçtan takımla birlikte değilde, bir koruma ordusu içinde kendi arabalarıyla ayrılmak istiyorlar. bu koruma ordusu da volkan'ın husumetli olduğu gazetecileri bir güzel pataklıyor.

    eğer insanlar volkan'ın küfürden alınacak/kırılacak biri olduğunu düşünüyorsa, benim daha da sözüm yok arkadaş.

    sonuç olarak ben volkan'ın, küfürleri tamamen aziz yıldırım'ın talimatlarına istinaden bahane ettiğini düşünüyorum. yoksa benim bildiğim hiçbir ayı lafla rencide olmaz.

    not: mocuishle, harry kewell the wizard of oz ve ser987 uyardı sağolsun. yeni amasyaspor formasıymış o.
    ayrıca yine mocuishle kardeşimin uyarısı : volkan ondan şikayetçi olmamış. "küfür etmedim ben, sen işine bak dedim" demiş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın