resim
Hamit Altıntop
Görev:Sportif Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 3803
    uzun zamandır hem milli maçlarda hem bizim maçlarda alınan kötü skorlardan sonra aynı tarz açıklamalar yapıp taraftardan destek bekleyen futbolcu. yeterince destek verildi, veriliyor zaten ama artık bazı şeyleri de görmezden gelmenin bir anlamı yok. önüne gelen 4 tane sallıyor, siyaset sporun içine girmeyi bırak sporu yönetmeye başlamış, anlamsız bir yabancı kuralı sayesinde edirne'den çıktığı zaman yüzüne bakılmayacak adamlar hiç almıyorsa 2-3 milyon kazanıyor, birilerinin cebi dolsun diye passolig diye bir şey uyduruluyor derbilerde bile stadlar boş kalıyor, eleştirilmesi gereken adamlar başkalarının yandaşı olduğu için eleştirilmiyor, şikeler aklanıyor vs. bu kadar şey olunca da taraftar bir yere kadar dayanabiliyor tabii tepki veriyor. ondan sonra her maç çıkıp türk futbolu öyle böyle destek olun falan diye saçma sapan açıklamalar. taraftardan kaynaklanmıyor sorun hamitcim, mikrofonlara konuşurkenki sinirini başka yerlere yönlendirmende fayda var bence artık. itidal çağrısı yapmak güzeldir, taraftar oyuncuya küfrettiyse yanlış yapmıştır ancak gösterilen tepki yukarıda saydığım şeylerin birleşiminden kaynaklı bunları da görmekte, tepkiyi de doğru yere yöneltmekte de fayda var artık.

    tamam altyapısı, kariyeri çok sağlam bir oyuncu, gençliğimiz onun bize transfer olmasını beklemekle geçti falan ama yılda 3.2 milyon euro kazanıp hakkını veremezsen sen de eleştirilirsin, messi olsa o da eleştirilir bu ülkede. bu kadar destekçisi olması da enteresan, başkan olsun diyen mi ararsın çok çok büyük adamsın diyen mi. tabii ki ileride futbolu bırakınca türk futboluna farklı şekillerde birçok mevcut insandan daha fazla katkısı olacaktır,ama şu anda futbolcusun sen. sadece son iki maçta onun kaybettiği topların kalemizde gol olmasını izlemedik mi? şu andaki mevcut durumda başka adam olmadığı için oynasın tabii ama bugün onu övenler geçen seneleri unutmuş belli ki, birkaç maç sonra kendini hatırlattıktan sonra yeniden eleştirilmeye başlaması çok olası zaten.

    neyse bu entry aslında hamit'i eleştirmek için yazılmadı hala severim kendisini ama türk futbolundaki saçmalıklar bir tek taraftarlardan kaynaklanmıyor, hamitin klasikleşmiş açıklamaları yüzünden bu başlığın altına yazdım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın